V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Kakovost spanja in udobje

21–30 od 224

 • Nasveti, kako postati jutranji človek

  Nasveti, kako postati jutranji človek

  Kako se zbudite zjutraj? Pritiskate tipko za dremež, kolikor je mogoče, preden se dobesedno prisilite, da vstanete iz postelje? Priznajmo si, vsi si želimo spati malo več! Prebujanje je težko, razen če se veselite česa posebnega. Ne glede na to, ali smo zaspani ali budni, vsi imamo v sebi mehanizem, ki ureja spanje, tako kot druge biološke funkcije. Vstajanje ob sončnem vzhodu ali še prej ima resne posledice - manj stresne dneve, več prostega časa in večjo produktivnost. Postati jutranja oseba je skoraj nemogoče, ne da bi šli spat prej kot običajno. Številne nočne ptice si želijo sprejeti način življenja zgodnjih jutranjih ptic, a to ni lahko. Preberite nekaj nasvetov, kako postati jutranja oseba in si naredite zgodnje vstajanje bolj preprosto kot ste vajeni.
  Preberi več 
 • Razkošje je vedno udobno

  Razkošje je vedno udobno

  Coco Chanel je nekoč dejala, da mora biti razkošje udobno, sicer ni razkošje. Priznajmo, da se strinjamo z njo. Govorjenje o ležiščih in dobrem nočnem spancu lahko za vas zveni precenjeno, a pomislite, kako drugačno bi bilo vaše življenje, če bi prej vedeli, da lahko dober spanec kupite. Ljudje pogosto prenašajo nemirne noči, nenehno zaspanost in boleč hrbet, dokler vsega naštetega ne povežejo s svojim ležiščem. Zato nikoli ne sklepajte kompromisov pri udobju, še posebej, če poznate ceno svojih sanj. Ena od cen je tudi dober spanec, ki lahko uresniči vaše sanje. In ne pozabite - dober spanec je novo razkošje.
  Preberi več 
 • Boljša od vseh ostalih - ležišča linije Air+

  Boljša od vseh ostalih - ležišča linije Air+

  Ali kdaj pomislite na to, da boste v naslednjih 10 letih preživeli kar 3 leta na svojem ležišču? Smiselno je vlagati v najboljše možno spalno okolje, saj zagotovo želite ta čas preživeti na ležišču, ki je najbolj primerno za vaše telo in vam omogoča udobno spanje. Pri Dormeo se specializiramo ravno za to, zato izboljšujemo našo razkošno linijo Air+, ki spodbuja zdravje in izboljšuje kakovost vašega spanca. Navsezadnje je dober spanec to, kar kupujete, kajne?
  Preberi več 
 • Lahko preveč spanja res ogrozi vaše zdravje?

  Lahko preveč spanja res ogrozi vaše zdravje?

  Vsi že vemo, da lahko premalo spanja povzroči številne zdravstvene težave, tako fizične kot tudi mentalne. Kaj pa preveč spanja? Lahko tudi preveč spanja ogrozi vaše zdravje? Pa poglejmo, kaj pravijo strokovnjaki.
  Preberi več 
 • Do boljšega spanja na naraven način

  Do boljšega spanja na naraven način

  Ste poskusili že številne farmacevtske pripomočke za boljše spanje in različne tehnike, ki jih priporočajo strokovnjaki, pa se vam miren nočni spanec še vedno izmika? Morda pa se rešitev vaših težav skriva v zakladu narave – zeliščih!
  Preberi več 
 • TEST: Kako dobro v resnici spite?

  TEST: Kako dobro v resnici spite?

  »Si se dobro naspal/naspala?« Ko nam nekdo postavi to vprašanje, običajno odgovorimo s preprostim »Da, v redu« ali pa »Niti ne, sem precej utrujen/utrujena« – to pa je tudi vse. Običajno o tem ne razmišljamo nič globlje, zato niti ne vemo, če je naš spanec res dober ali slab in kaj to povzroča. Čas je, da enkrat za vselej ugotovimo. Spodnjih 8 vprašanj vam bo pomagalo do spoznanja, ali res spite dobro.
  Preberi več 
 • Kaj sanjajo ženske in kaj moški?

  Kaj sanjajo ženske in kaj moški?

  Zagotovo niste vedeli, da moški in ženske sanjamo povsem različne sanje. Raziskave so pokazale, da ženske sanjajo pogosteje od moških in da si svoje sanje lažje zapomnijo. Če ženske zbudite medtem, ko sanjajo, se jih bo kar 95 % spomnilo, kaj so sanjale, s tem pa se lahko pohvali le 80 % moških. Ženske sanje so tudi približno dvakrat daljše od moških ...
  Preberi več 
 • Katera žival ste, ko spite, in kaj to pove o vas

  Katera žival ste, ko spite, in kaj to pove o vas

  Osnovni tipi spalcev so poimenovani po 4 živalih, saj z njimi očitno delimo mnogo spalnih navad. Vas zanima, katera žival ste pri spanju vi in kaj vaše spalne navade dela posebne?
  Preberi več 
 • 4 čustva, zaradi katerih v različnih obdobjih noči ne morete spati

  4 čustva, zaradi katerih v različnih obdobjih noči ne morete spati

  Kronična nespečnost je bolezen, motnja spanja, ki povzroča, da ljudje spijo slabo ali premalo. Vsi problemi s spanjem pa niso bolezen. Pravzaprav jih večino povzročijo kar vaša čustva. Vas zanima, katera čustva so kriva, da v določenih obdobjih noči ne morete spati?
  Preberi več 
 • Še ena neprespana noč veselega decembra? Preverite 8 nasvetov, s katerimi boste lažje preživeli naslednji dan

  Še ena neprespana noč veselega decembra? Preverite 8 nasvetov, s katerimi boste lažje preživeli naslednji dan

  Hura! Veseli december ponuja številne priložnosti za vesela rajanja z družino, prijatelji in sodelavci, ki se včasih zavlečejo pozno v noč. A kaj, ko vas naslednji dan čaka gora dela! Morda vam uspe preživeti dan s pomočjo spodnjih 8 nasvetov.
  Preberi več 

21–30 od 224

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.