V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Kakovost spanja in udobje

91–100 od 224

 • Večja zračnost, boljši spanec

  Večja zračnost, boljši spanec

  Ležišče, ki nima ustreznega zračenja, lahko moti vaš spanec in se obenem tudi hitreje poškoduje.Zrak se ustavi in segreje, zato vam med spanjem postane neprijetno vroče in se začnete potiti.

  Preberi več 
 • Vaš otrok je lahko v nevarnosti ...

  Vaš otrok je lahko v nevarnosti ...

  Novorojenčki naj bi v prvih mesecih življenja spali nekje med 16-18 ur, po prvem rojstnem dnevu nekje med 13-14 ur. Nekje do 6. leta starosti potrebujejo še 10 ur spanca dnevno, po 12. letu pa je potreben spanec v povprečju 8-10 ur. Mnenje strokovnjakov je, da je spanje pri otrocih bistvenega pomena za njihov razvoj in dobro počutje, žal pa imajo tudi najmlajši številne težave med spanjem. 

  Preberi več 
 • Trdo ali mehko? To zdaj ni več vprašanje!

  Trdo ali mehko? To zdaj ni več vprašanje!

  Ste se že s svojim partnerjem znašli pred dilemo, kakšno ležišče kupiti, trdo ali mehko? Ali pred nakupom razmišljata in se pogajata, ali vama bolj ustreza mehka ali trda površina?

  Enaka odločitev nas čaka tudi pri nakupu enojne postelje. Dokler novega ležišča ne uporabljamo dober mesec, ne moremo vedeti, ali nam ustreza mehkejše ali trše.

  Preberi več 
 • Še vedno slabo spite?

  Še vedno slabo spite?

  Se še vedno zbujate utrujeni in neprespani? Tudi če vaš spanec traja zdravih 8 ur? Najbolje, da kar takoj razčistimo. Rešitev ni v dolgem spancu, ampak kvalitetnem spancu. Ovira vas lahko več dejavnikov, zato preberite, kaj vse vam lahko onemogoča boljše noči in prijetnejše dni.

  Preberi več 
 • Svilen vzglavnik proti znojenju in za gladko kožo

  Svilen vzglavnik proti znojenju in za gladko kožo

  Dvajseto stoletje je trud za lepoto prepustilo kemičnim tovarnam, sledi stresnega vsakdana pa popravljalo s kirurškim nožem. Toda skrb za lepoto je zdaj znova treba vzeti v lastne roke. Če natanko prisluhnemo babicam, to sploh ni naporno: čudovit obraz lahko ohranjamo tudi s spanjem na ustreznem vzglavniku. Preberite si številne prednosti tega materiala in zagotovo boste navdušeni.  

  Preberi več 
 • Ste si izbrali smrčača?

  Ste si izbrali smrčača?

  Ko se je ob začetku zveze sukal okoli vas, sploh niste pomislile na to. Ko je prvič prespal pri vas, tako ali tako ni bilo časa za spanje. Ob začetku skupnega življenja ste utrujene od posteljnih igric sladko zaspale v njegovem objemu in se niste zbudile vse do jutra.

  Ko pa je v vajino razmerje počasi vkorakala rutina, stres, prvi prepiri in neprespane noči, ste naenkrat ugotovile, da smrči – in to tako, da se vajino stanovanje kar trese! In kaj sedaj?

  Preberi več 
 • Ste naveličani svoje stare odeje?

  Ste naveličani svoje stare odeje?

  Jesen je čas, ko postajajo jutra in večeri vedno bolj hladnejši. Je tudi čas, ki je idealen za razmislek o odeji, ki vas in vašo družino pokriva že vrsto let. Imate mogoče doma odejo, ki jo morate menjavati s spremembo letnih časov in vam zasede kar nekaj dragocenega prostora?

  Preberi več 
 • Spustite poletje tudi v spalnico

  Spustite poletje tudi v spalnico

  Naredite stanovanje malce bolj poletno, pisano in lahkotno. Že z novimi zavesami boste naredili prijetno spremembo, ali zamenjajte prt na kuhinjski mizi s kakšno sončno barvo … in vse bo bolj veselo. Pa še poceni in enostavno je vse skupaj. Posebno pozornost posvetite spalnim prostorom, saj so srčika vaše relaksacije doma.

  Preberi več 
 • Spreminjajte spalne rutine čez vikend škoduje

  Spreminjajte spalne rutine čez vikend škoduje

  Sprememba spalne rutine ob koncu tedna – poznejši odhod v posteljo ter zgodnje zbujanje v ponedeljek – je dejavnik tveganja, ki vodi v razvoj sladkorne in srčne bolezni.

  Preberi več 
 • Spite preveč?

  Spite preveč?

  Četudi je prevelika količina spanca zaradi pomanjkanja časa in hitrega življenjskega tempa dandanes le redka težava, pa se včasih znajdemo v življenjski situaciji, ko spimo preprosto preveč. Tako premalo spanja kot tudi preveč spanja lahko slabo vpliva na naše življenje, počutje in zdravje.

  Kako torej pride do tega, da spimo preveč – in predvsem, kako svoj spanec vrniti nazaj v prave okvirje?

  Preberi več 

91–100 od 224

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.