V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Kakovost spanja in udobje

1–10 od 211

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 22
 • 11 znakov, da vam primanjkuje spanja

  11 znakov, da vam primanjkuje spanja

  Pa kaj, če se vsako noč ne naspite dovolj? Pomanjkanje spanja se na prvi pogled morda res zdi nedolžno, vendar pa so ga povezali s številnimi resnimi zdravstvenimi težavami, vključno s kardiovaskularnimi boleznimi, diabetesom in depresijo. Predstavljamo vam 11 znakov, s pomočjo katerih boste lažje ugotovili, ali trpite za pomanjkanjem spanja.
  Preberi več 
 • Zaradi anksioznosti ponoči ne spite? Predstavljamo 5 nasvetov za boljši spanec

  Zaradi anksioznosti ponoči ne spite? Predstavljamo 5 nasvetov za boljši spanec

  Stopili ste iz prijetno tople prhe. Nadeli ste si udobno pižamo, skrbno umili zobe in se odpravili v spalnico, ki ste jo prej seveda ustrezno prezračili. Legli ste na posteljo in se zavili v toplo odejo. Atmosfera je popolna za spanje. Vendar pa vse drugo žal ni tako popolno. Vaše skrbi povzročajo anksioznost, ta pa vam preprečuje, da bi zaspali. Kaj lahko storite?
  Preberi več 
 • Najboljše in najslabše pijače za dober spanec

  Najboljše in najslabše pijače za dober spanec

  Bi radi bolje spali? Predstavljamo vam seznam pijač, ki vam lahko pri tem pomagajo, pa tudi seznam pijač, ki se jim morate za dober spanec na široko izogniti. Do dna!
  Preberi več 
 • Ali z leti vedno težje zaspite? Poznamo rešitev!

  Ali z leti vedno težje zaspite? Poznamo rešitev!

  Ko se staramo, se dober spanec vedno pogosteje izmuzne – a to ne velja le za ljudi, stare denimo 70 ali 80 let, pač pa se prve težave lahko pojavijo že v vaših 30. ali 40. letih. Zakaj se vam to dogaja in kaj lahko storite, da boste spet spali kot dojenček? Berite naprej.
  Preberi več 
 • Spati skupaj je prava umetnost – ampak nič več!

  Spati skupaj je prava umetnost – ampak nič več!

  Spati skupaj je ena najpomembnejših stvari, ki jih par lahko počne. Da je kakovost spanja najboljša le na dveh ležiščih, je misel iz preteklosti. Ste zmedeni? Odgovorite si na vprašanje, ki si ga zastavljate že celo večnost – na katerem ležišču lahko najbolje spita kot par in kje bo kakovost spanja najboljša? Ali obstaja ležišče, ki ustreza potrebam obeh?
  Preberi več 
 • Najuspešnejše tehnike za zgodnje vstajanje

  Najuspešnejše tehnike za zgodnje vstajanje

  Najboljša tehnika za zgodnje vstajanje je vstati zgodaj. Z navdušenjem skočiti iz postelje in razširiti roke, kot da bi rekli: »Da! Živ sem!« Ali pa ne. Morda se sliši preveč za zjutraj, če pa se boste odločili, da boste to počeli, bo sčasoma lažje. Poleg te metode imamo za vas še nekaj tehnik za zgodnje vstajanje.
  Preberi več 
 • Ali naj vaš hišni ljubljenček spi z vami v postelji?

  Ali naj vaš hišni ljubljenček spi z vami v postelji?

  Vse bolj priljubljeno postaja deljenje postelje s psom ali z mačko. Ali je prav, da spite svojimi hišnimi ljubljenčki ali ne? Kaj pa spalna higiena?
  Preberi več 
 • Nov ponedeljek, nov teden, novi cilji - ampak kako?

  Nov ponedeljek, nov teden, novi cilji - ampak kako?

  Obstajajo dnevi - in ponedeljek je zagotovo eden izmed njih -, ko preprosto ne želimo skočiti iz postelje. Predstavljamo si, kako bi bilo, če bi pobegnili daleč stran in spremenili svoje ime ali kako bi lahko po zraku odleteli na naših ležiščih v službo. Da, kava, zajtrk in pozitivni citati nam lahko pomagajo, da se počutimo malo bolje. Ampak ne bomo vam lagali. Resnična sreča je, da ni treba nastaviti budilke za naslednji dan in se na silo smehljati v ponedeljek zjutraj. Ko se dobro naspimo, se tudi s ponedeljkom lažje soočimo. Kako to dosežemo?
  Preberi več 
 • Nasveti, kako postati jutranji človek

  Nasveti, kako postati jutranji človek

  Kako se zbudite zjutraj? Pritiskate tipko za dremež, kolikor je mogoče, preden se dobesedno prisilite, da vstanete iz postelje? Priznajmo si, vsi si želimo spati malo več! Prebujanje je težko, razen če se veselite česa posebnega. Ne glede na to, ali smo zaspani ali budni, vsi imamo v sebi mehanizem, ki ureja spanje, tako kot druge biološke funkcije. Vstajanje ob sončnem vzhodu ali še prej ima resne posledice - manj stresne dneve, več prostega časa in večjo produktivnost. Postati jutranja oseba je skoraj nemogoče, ne da bi šli spat prej kot običajno. Številne nočne ptice si želijo sprejeti način življenja zgodnjih jutranjih ptic, a to ni lahko. Preberite nekaj nasvetov, kako postati jutranja oseba in si naredite zgodnje vstajanje bolj preprosto kot ste vajeni.
  Preberi več 
 • Razkošje je vedno udobno

  Razkošje je vedno udobno

  Coco Chanel je nekoč dejala, da mora biti razkošje udobno, sicer ni razkošje. Priznajmo, da se strinjamo z njo. Govorjenje o ležiščih in dobrem nočnem spancu lahko za vas zveni precenjeno, a pomislite, kako drugačno bi bilo vaše življenje, če bi prej vedeli, da lahko dober spanec kupite. Ljudje pogosto prenašajo nemirne noči, nenehno zaspanost in boleč hrbet, dokler vsega naštetega ne povežejo s svojim ležiščem. Zato nikoli ne sklepajte kompromisov pri udobju, še posebej, če poznate ceno svojih sanj. Ena od cen je tudi dober spanec, ki lahko uresniči vaše sanje. In ne pozabite - dober spanec je novo razkošje.
  Preberi več 

1–10 od 211

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 22
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.