V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Horoskop

11–18 od 18

Stran:
 1. 1
 2. 2
 • Vaše horoskopsko znamenje razkriva, kakšne težave boste imeli v razmerju

  Vaše horoskopsko znamenje razkriva, kakšne težave boste imeli v razmerju

  Ali lahko vaše znamenje horoskopa res povzroča težave v vašem razmerju? Seveda jih lahko! Znamenje horoskopa, v katerem ste rojeni, vpliva skoraj na vsa področja vašega življenja – razmerja niso nobena izjema! Vas torej zanima, kako določeno vedenje, značilno za vaše znamenje, vpliva na vaše razmerje?
  Preberi več 
 • Kaj vam o moških pove njihovo znamenje horoskopa?

  Kaj vam o moških pove njihovo znamenje horoskopa?

  Je čudovit moški, ki ste ga pravkar spoznali, res pravi za vas? Ali pa se morda v njem skrivajo tudi neprijetne lastnosti, zaradi katerih vajina zveza ne more uspeti? Pa poglejmo, kaj o vašem moškem pravijo zvezde glede na njegovo znamenje horoskopa …
  Preberi več 
 • Katera rastlina se najbolj ujema z vašim znamenjem horoskopa?

  Katera rastlina se najbolj ujema z vašim znamenjem horoskopa?

  Ste vedeli, da znamenje horoskopa vpliva tudi na to, katere rastline se dobro ujamejo z vami? Prav zares – prava rastlina v vašem domu lahko izboljša kakovost vašega življenja, če zanjo seveda lepo skrbite. Vas zanima, katera rastlina bo najbolj polepšala vaš dom?
  Preberi več 
 • O čem sanjajo različna znamenja horoskopa

  O čem sanjajo različna znamenja horoskopa

  Prav vsi sanjamo, vendar pa svoje sanje najpogosteje pozabimo, ko smo budni. A določena znamenja, ki se pojavljajo v sanjah, govorijo o stanju našega uma, pa naj gre za pozitivne ali negativne sanje. Ta so enaka v vseh sanjah: globina tako simbolizira preteklost, letenje pa svobodo.

  Vendar pa so naše sanje odvisne tudi od tega, v katerem znamenju zodiaka smo rojeni, saj različne stvari različno motivirajo oziroma povzročajo tesnobo in napetost pri ljudeh z različnimi osebnostmi. Sanje imajo včasih tudi vlogo, da zmanjšajo našo napetost, vsak znak zodiaka pa to doživlja na malce drugačen način. Preverite, kako.

  Preberi več 
 • Kdo bo vaš popoln ljubezenski partner to poletje

  Kdo bo vaš popoln ljubezenski partner to poletje

  Verjamete v to, da je naša usoda zapisana v zvezdah? Tudi če ne, morate najbrž vseeno priznati, da ljudi, ki pripadajo določenemu znamenju, spremljajo nekatere skupne značilnosti – tudi kar se tiče njihovega vedenja v ljubezenskih razmerjih. Vas zanima, s kom se lahko v letošnjem poletju najbolje ujamete?
  Preberi več 
 • Veliki poletni horoskop - seksiskop za njo

  Veliki poletni horoskop - seksiskop za njo

  Letošnje poletje je in še bo v znamenju zabijanja golov. Takšnih in drugačnih. Za vas smo pokukali v zvezde, na Rimsko cesto, v galaksije in čez lunin krajec. Preverite kaj so napovedali za vas!  

  Preberi več 
 • Veliki poletni horoskop - seksiskop za njega

  Veliki poletni horoskop - seksiskop za njega

  Letošnje poletje je in še bo v znamenju zabijanja golov. Takšnih in drugačnih. Za vas smo pokukali v zvezde, na Rimsko cesto, v galaksije in čez lunin krajec. Preverite kaj so napovedali za vas!  

  Preberi več 
 • Analiza spanja in sanj glede na vaše horoskopsko znamenje

  Analiza spanja in sanj glede na vaše horoskopsko znamenje

  Ste vedeli, da na vaš spanec in vaše sanje vpliva tudi to, v katerem znamenju horoskopa ste rojeni? Da, tudi od tega je odvisno, ali lahko čujete pozno v noč, ali greste raje v posteljo že ob prvem mraku, ali ste med spanjem večkrat nemirni, ali pa vam nobena težava ne preprečuje, da ne bi globoko spali, kot da nimate niti ene same samcate skrbi. In kaj lahko storite, da bo vaš spanec boljši?

  Preberi več 

11–18 od 18

Stran:
 1. 1
 2. 2
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.