V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Vsak dan razkrijemo novo ponudbo, ki velja le 24 ur!

ADVENTNI KOLEDAR 2018

Vzglavnik Dobro jutro 57% ceneje še:
[banner_timer]
 

Odeja Air

Odeja Air je odeja vrhunske kakovosti.  Združuje materiale s številnimi prednostmi: absorpcija vlage, izjemna zračnost, regulacija telesne temperature in številne druge. Priporočljiva je za vse, ki iščejo zračno, mehko in udobno odejo. Je hipoalergena in pralna pri 40 °C. Na voljo v 2 dimenzijah: 140x200 cm in 200x200 cm.

Odeja Air
Od 139,90 € Navzgor od
Izberite možnost
Pokličite nas na: 080 10 15
 • Kratek opis
 • Podroben opis
 • Tehnične specifikacije
 • Prevzem v trgovini
 • Možnosti plačila
Kratek opis

Odeja Air je odeja vrhunske kakovosti.  Združuje materiale s številnimi prednostmi: absorpcija vlage, izjemna zračnost, regulacija telesne temperature in številne druge. Priporočljiva je za vse, ki iščejo zračno, mehko in udobno odejo. Je hipoalergena in pralna pri 40 °C. Na voljo v 2 dimenzijah: 140x200 cm in 200x200 cm.

Preberite več
Podroben opis

Air odeja - izjemna kakovost in maksimalno udobje

Privoščite si odejo, ki je visoko kvalitetna, izjemno udobna in spada v sam vrh odej, ki nudijo popolno higieno. Ker je zračna, vas bo vsak večer znova presenetila z neverjetnim občutkom svežine.

Izdelana iz 100% biorazgradljivih Tencel® evkaliptusovih vlaken

Tencel® evkaliptusova vlakna so na dotik mehka kot svila, močna kot poliester, hladna kot lan, topla kot volna, hkrati pa absorbirajo tekočino bolje kot bombaž, zato bo vaš spanec vedno suh in prijeten.

Dormeo Air je še posebej primeren za posameznike, ki obožujejo čudovit občutek mehkobe in svežine.

 

Optimalna zračnost in termo-regulacija za zdravo in prijetno spanje

Odeja Dormeo Air bo zares dihala z vami. Njena gladka površina ima termo-regulacijske lastnosti, ki vam bodo zagotovile občutek mehkobe skozi vse leto

Evkaliptus, to dragoceno darilo narave, bogati odejo z zračnimi linijami, ki ustvarjajo gladko površino, nežno do kože in neverjetno mehko na dotik.

AirX® sistem za optimalno kroženje zraka

AirX® sistem ob straneh odeje zagotavlja optimalno kroženje zraka, zato bo vaše okolje za spanje vedno udobno in suho.

Hipoalergenost in popolna mehkoba za občutljivo kožo

Tencel® evkaliptusova vlakna so naravno hipoalergena, kar pomeni, da zavirajo razširitev bakterij in neprijetnih vonjav brez dodajanja kemikalij. Prav ta vlakna pa so na dotik svilnato mehka in zato odlična za občutljivo kožo.

Primerno za:

 • občutljivo,
 • poškodovano ali
 • k alergijam nagnjeno kožo.

Wellsleep® polnilo vas bo zazibalo v sproščujoč spanec

Air odeja je polnjena z Wellsleep® naprednimi mikrovlakni, ki imajo odlične lastnosti termo-regulacije, so izredno prijetni na otip in ohranjajo suho površino. Njegova edinstvena sestava ustvari zračnost, ki doda volumen in odeji daje edinstven občutek valovanja, ki vas bo nežno zazibal v spanec.

Celliant® vlakna za povečanje koncentracije kisika v krvi

Dormeo Air odeja vsebuje Celliant® vlakna, ki bodo povečala koncentracijo kisika v krvi. Zaradi te lastnosti je odeja odlična za izboljšanje cirkulacije, zmanjšanje obremenitve sklepov, mišic in hrbtenice, poleg tega bo vplivala tudi na zmanjšanje utrujenosti, izboljšanje rezultatov vadbe in stabilnejšo telesno temperaturo.

Komu priporočamo odejo Dormeo Air?

 • Vsakemu, ki išče mehko in nežno odejo.
 • Vsakemu, ki želi noč za nočjo na svoji koži občutiti neverjetno mehkobo.
 • Vsakemu, ki si želi okolje iz zračnih materialov, ki so enostavni za vzdrževanje.
 • Alergikom in astmatikom.
Tehnične specifikacije
Dodatna Informacija O morebitnih možnostih drugih poprodajnih storitev vas bo, v kolikor bodo te storitve na voljo, ob potrditvi ponudbe s telefonskim klicem seznanil naš prodajni svetovalec.
Linija Dormeo Harmony
Mere 140x200 and 200x200 cm
Polnilo 50% poliester Celliant®, 50% poliester napredna mikrovlakna Wellsleep®, 300 gsm
Pralno 40°C
Prevleka Glavni materiali: 50% liocel (Tencel®), 50% bombaž; Stranski materiali: 100% poliester (AirX System)
Program Dormeo spanje
Sezona vse leto
Prevzem v trgovini

Pri določenih izdelkih vam ponujamo tudi osebni prevzem v naših poslovalnicah po celi Sloveniji. Ko boste vaše naročilo zaključevali, vam bo ponujena možnost izbire poslovalnice. V kolikor poslovalnice ne bo na seznamu, izdelka trenutno tam ni mogoče prevzeti.

Možnosti plačila

Kakšne so vaše možnosti plačila?

Izberite način plačila, ki vam najbolje ustreza. Lahko izbirate med naslednjimi možnostmi:

Plačilo ob povzetju

Naše izdelke lahko plačate s plačilom po povzetju. Tako plačilo je enostavno in hitro – predstavlja eno izmed najbolj preprostih oblik plačila.

Našemu svetovalcu boste ob dostavi izdelka preprosto plačali z gotovino in že boste lahko uživali v uporabi svojega izdelka! Pozanimajte se, nekatere izdelke tudi prevzamete v naših trgovinah.

Plačilo na obroke

Pri izbiri plačila izberite plačilo na obroke in izberete željeno število obrokov. Več informacij in informativni izračun prejmete ob povratnem klicu našega svetovalca.

V sodelovanju s podjetjem Summit Leasing Slovenija d.o.o., Flajšmanova 3, 1000 Ljubljana, vam omogočamo sklenitev hitrega potrošniškega kredita.

Kreditno pogodbo lahko sklenete za celotno vrednost nakupa do 3.000 EUR, lahko pa del kupnine plačate tudi z gotovino ali z drugimi plačilnimi sredstvi. Minimalni znesek kredita znaša 49,90 EUR, minimalni obrok pa 10 EUR.

Kredit lahko pridobi:

 • polnoletna fizična oseba, državljan Republike Slovenije, s stalnim prebivališčem v Sloveniji
 • redno zaposlen v Sloveniji
 • ali upokojen (prejema pokojnino v Sloveniji).

Če seštevek vašegaskupnega stanja dolga predhodno odobrenih kreditov in novim kreditom (pri Summit Leasingu) ne presega 400 EUR, lahko pridobite kredit le na osnovipredložitve osebnega dokumenta in davčne številke ter izpolnitve vloge, s katero potrjujete, da:

 • ste starejši od 21 let
 • ste lastnik nepremičnine v Republiki Sloveniji, kjer imate zadnja tri leta stalno prebivališče
 • imate odprt transakcijski račun pri banki v Sloveniji z veljavno debetno in/ali kreditno kartico
 • če ste zaposleni:
  • pri delodajalcu v Republiki Sloveniji za nedoločen čas ali za določen čas, pri čemer boste sklenili kreditno pogodbo, katere trajanje ne bo daljše od vaše zaposlitve za določen čas,
  • vaš zadnji priliv iz naslova plače znaša najmanj 500 EUR
 • če ste upokojeni:
  • vaš zadnji priliv iz naslova pokojnine znaša najmanj 400 EUR

Če ne izpolnjujete pogojev za pridobitev kredita do 400 EUR oz. če znesek vašegaskupnega stanja dolga predhodno odobrenih kreditov in novim kreditom znaša do 1.250 EUR poleg osebnega dokumenta in davčne številke potrebujete še:

 • če ste zaposleni:
  • zadnji bančni izpisek, ki ga prejmete na dom, ali internetni izpisek ali drug dokument, ki ga potrdi vaša banka in iz katerega je razviden priliv iz naslova vaše zadnje plače, pri čemer ta ne sme znašati manj kot 500 EUR,
  • če na izpisku ne piše PLAČA ali OSEBNI DOHODEK ali REDNO DELO ali SALA, predložite še plačilno listo,
  • če ste na porodniškem dopustu, predložite tudi originalno potrdilo delodajalca o zaposlitvi. Potrdilo ne sme biti starejše od 31 dni. Če ste zaposleni za določen čas, doba odplačevanja kredita ne sme presegati trajanja zaposlitve oz. je največ 12 mesecev.
 • če ste upokojeni:
  • zadnji bančni izpisek, ki ga prejmete na dom, ali internetni izpisek ali drug dokument, ki ga potrdi vaša banka in iz katerega je razviden priliv iz naslova vaše zadnje pokojnine, pri čemer ta ne sme znašati manj kot 400 EUR,
  • če na izpisku ne piše POKOJNINA ali ZPIZ ali PENZ, predložite še zadnje obvestilo ZPIZ-a.

Če vaša izpostavljenost skupaj z novim kreditom presega 1.250 EUR, predložite enako dokumentacijo, kot to velja za izpostavljenost do 1.250 EUR, pri čemer se ugotavlja vaša kreditna sposobnost. Osnova za določitev kreditne sposobnosti je priliv iz naslova vaše zadnje plače/pokojnine. Skupna mesečna obremenitev lahko znaša največ 40% osnove in jo sestavlja mesečna obveznost iz naslova novega kredita in morebitni drugi odtegljaji za plačilo iz pogodb o prodaji na obroke, kreditov in leasingov, ki so razvidni z bančnega izpiska. Pri tem mora biti izpolnjen tudi pogoj, da vam po odbitku vseh obveznosti ostane najmanj znesek v višini minimalne neto plače.

Samostojni podjetniki, osebe, ki opravljajo poklic kot samostojno dejavnost, kmetje, osebe, ki opravljajo javna dela, prejemajo avtorski honorar ali plačilo iz naslova pogodb o poslovodenju,
ne morejo pridobiti hitrega kredita.

Več informacij in informativni izračun prejmete ob povratnem klicu našega svetovalca.
Summit Leasing Slovenija si pridržuje pravico, da zavrne odobritev kredita brez obrazložitve.

Telefon: 01 548 3000 ali 01 548 3001 (od ponedeljka do četrtka od 8:00 do 16:00, v petek od 8:00 do 15:00)
Faks: 01 548 30 20
E-pošta: smkrediti@slsi.si

Plačilo s kreditno kartico na obroke (Diners)

Da bi bilo plačilo čim bolj enostavno, vam omogočamo, da izbrane izdelke plačate tudi s plačilno kartico Diners. V tem primeru vam nudimo plačilo do 24 obrokov.
Ob prejetju naročila z obročnim plačilom, vas bo kontaktiral naš agent/ka za zaključek naročila.

Če potrebujete kakršno koli nadaljnjo pomoč v zvezi z vašim naročilom, ne odlašajte in nam pošljite e-sporočilo ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko:

 • za Top Shop na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Dormeo na dormeo@studio-moderna.com ali na 080 10 15.
 • za Delimano na info@delimano.si ali na 080 14 74.
 • za Wellneo na info@wellneo.si ali na 080 27 73.
 • za Kosmodisk na kosmodisk@studio-moderna.com ali na 080 10 91.
 • za Shark na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Walkmaxx na info@walkmaxx.si ali na 080 88 67.
 • za LiveActive na info@LiveActive.si ali na 080 11 62.

Plačilo s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA_electron, Maestro ali Activa

Naročeno blago lahko plačate tudi s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA-Electron ali Activa.

Za izvedbo plačila boste preusmerjeni na spletno stran sistema MegaPOS na kateri boste morali v obrazec vpisati števiko kartice ter ostale zahtevane podatke.

Plačevanje s plačilnimi karticami v spletni trgovini Top Shop je popolnoma varno. Za varnost smo poskrbeli z vsemi najsodobnejšimi ukrepi za varovanje vaših zaupnih podatkov. Pri plačevanju s plačilno kartico vas sistem za izvedbo plačila začasno preusmeri na posebno stran za plačevanje, kjer so vsi podatki še dodatno zaščiteni z uporabo tehnologije SSL in 128-bitnim kodirnim ključem.

Vse vaše podatke, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa, skrbno hranimo in jih v nobenem primeru ne posredujemo katerikoli tretji osebi.

Mnenja strank 0 mnenj

Kako bi ocenili ta izdelek? *

1 1 zvezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.