V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Dormeo novice

1–10 od 32

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Zbirajte nalepke za tople copatke Merino

  Zbirajte nalepke za tople copatke Merino

  Pri nakupu nad 5 EUR v trafikah 3DVA prejmete eno 3DVA nalepko za vaš zbirni kartonček. Za zbranih 5 nalepk lahko kupite mehke, prijetne in udobne copate Merino, po izjemno ugodni ceni. Nalepke lahko zbirate od 15. 10. do 31. 12. 2010. Zbirne kartončke lahko unovčite do 15. 1. 2011.

  Preberi več 
 • Zadenite gol z Zormanom!

  Zadenite gol z Zormanom!

  Preizkusite svoje rokometno znanje z Urošem Zormanom in si priborite popuste v trgovini Dormeo ter praktična darila!

  Preberi več 
 • Vzglavnik Silver Clima

  Vzglavnik Silver Clima

  Kadar smo zelo utrujeni, se nam v misli prikradejo podobe idealne postelje ali celo mehkega oblaka, v katerega bi se potopili. Takšna idila s popolnim prilagajanjem, mehkobo in zdravem spanju je dandanes uresničljiva. Material, ki to omogoča pa se imenuje spominska pena.

  Preberi več 
 • Vzglavnik Aria

  Vzglavnik Aria

  Ste kdaj pomislili da je za slabo spanje lahko kriv vaš vzglavnik? Premetavanje, iskanje pravega položaja, podstavljanje roke pod vzglavnik, nenehno rahljanje vzglavnika,… vse to je lahko očiten znak, da vam trenutni vzglavnik ne odgovarja.

  Preberi več 
 • Vid in Pero šov za Unicef

  Vid in Pero šov za Unicef

  Na male zaslone 14. decembra prihaja posebna humanitarna oddaja Vid in Pero šov za UNICEF. Oddaja bo namenjena pridobivanju novih UNICEF-ovih mesečnih darovalcev Staršev otrok sveta, ki s svojimi rednimi prispevki rešujejo otroška življenja po vsem svetu.

  Preberi več 
 • Uroš Zorman spi na Dormeo

  Uroš Zorman spi na Dormeo

  'Ni me prepričala reklama, prepričali so me tudi prijatelji. Nekateri so že imeli Dormeo in povedali so, da je to ležišče po meri za nas športnike.'

  Preberi več 
 • Srebrna vlakna v vzglavniku

  Srebrna vlakna v vzglavniku

  Dandanes zdravje povezujemo z naravo. In ko pomislimo na naravne materiale, pomislimo na zelišča, rastline nasploh, učinke sonca, vode, svežega zraka … Prav tako naravne so tudi rudninske snovi, med njimi ne le minerali, pač pa tudi kovine. Srebro je naravni element, katerega zdravilne učinke človek pozna in uporablja že stoletja. Aktivnemu človeku 3. tisočletja srebro omogoča stik z naravo, zaradi katerega se mu ni potrebno odpovedati modernemu načinu življenja.

  Preberi več 
 • Prešita odeja Aria

  Prešita odeja Aria

  Brez odeje ni spanca - o tem pravzaprav ne razmišljamo kaj dosti, a še kako drži. Celo potepuhi se pokrijejo s časopisom ali kartonom, ko ležejo spat. Pregrinjalo potrebujemo, da se ne podhladimo, ko dolge ure leže mirujemo.

  Preberi več 
 • Predstavljamo vam novo mobilno trgovino Dormeo!

  Predstavljamo vam novo mobilno trgovino Dormeo!

  Da bi čimbolj ustregli vašim željam, vam prihranili trud, čas in denar, smo za vas odprli tudi mobilno trgovino Dormeo. V njej boste našli vsa najljubša ležišča, vzglavnike in odeje, ki si jih boste lahko ogledali in naročili kar preko svojega mobilnika na http://m.dormeo.net.

  Preberi več 
 • Otkino mnenje o posteljnih nadvložkih

  Otkino mnenje o posteljnih nadvložkih

  Gospa Otka nam je pred selitvijo poslal tole prijazno sporočilo. Upamo, da je v novih posteljah vaš spanec še posebej sladek.

  Preberi več 

1–10 od 32

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.