V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Zvezde razkrivajo: lekcije, ki vam jih bo letos namenilo življenje

Vsako leto se naučimo veliko stvari. Vse lekcije so pomembne, vendar pa so nekatere občutno pomembnejše od drugih. Bodite pozorni na lekcije, ki bi se jih morali naučiti, vendar pa ne tratite preveč časa za razmišljanje o tem, kako se jih boste naučili.

Oven

Do konca leta vas bo življenje pripeljalo do točke, ki bo poskrbela za popolno spremembo. Kljub svoji močni volji, boste s tem imeli težave.

Bik

Do konca leta se boste naučili veliko, najpomembnejša stvar, ki se je boste naučili, pa je potrpljenje. Sedaj se vam namreč vse prepogosto zgodi, da kar odnehate, a če boste bolj potrpežljivi, se bodo stvari vedno končale bolje – a le, če boste imeli dovolj potrpljenja, da to dočakate.

Dvojčka

Do konca leta se boste srečali z velikimi spremembami. Vaše življenje bo šlo v popolnoma drugo smer, kar bo precej naporno za vas.

Naučiti se boste morali, da si vsi ne zaslužijo vašega časa. Nekateri ljudje so preprosto toksični, prekinitev stikov z njimi pa vam bo močno pomagala.

Rak

Morate zapustiti svojo cono udobja in se naučiti, da ste to, kar ste. Konec leta vas bo v to kar nekako prisilil.

Lev

Počutili se boste malce depresivno. Razlog za to je, da ste končno dojeli, da vam ne prija preveč, če niste v središču pozornosti.

Devica

Prišli boste do pomembnega križišča v svojem življenju. Malce ste se namreč izgubili in niste povsem prepričani, kam ste namenjeni. Zapustite to svoje depresivno stanje in sprejmite določene odločitve – najbolje bo, če to storite povsem sami.

Enkrat za vselej se morate naučiti, kako premagati te ovire. Vaše življenje doslej je bilo bolj kot ne rutina, letos pa se bo vse spremenilo.

Tehtnica

Do konca letošnjega leta se boste naučili pomembno, a bolečo lekcijo o ljubezni. Morda bo šlo za romantično ljubezen ali pa za ljubezen na splošno. Vedno namreč preveč dajete napačnim ljudem

Škorpijon

Nagnjeni ste k temu, da pustite, da vas stvari znotraj grizejo, vendar pa nikoli ne dopuščate, da se to opazi. Do konca leta se boste naučili, kako se je treba postaviti zase.

Strelec

Do konca letošnjega leta se boste naučili, kako odpuščati. Včasih preprosto preveč zadržujete stvari v sebi in se oklepate starih zamer, kar nikakor ni dobro za vas.

Kozorog

Do konca letošnjega leta boste odkrili veliko. Ugotovili boste, kdo ste in kam želite, vendar pa se morate naučiti tudi, da ne smete pustiti drugim ljudem, da vas pri tem zadržujejo.

Seveda, lahko imate bližnje prijatelje in družino, vendar pa vas ti ljudje ne bi smeli nadzorovati. Vaše življenje je vaše življenje, vi pa ste edini, ki te odgovorni zanj.

Vodnar

Konec leta bo naporen in malce nor – milo rečeno. Prav nič vam ne bo prav in vse bo šlo narobe.

To vas bo pripeljalo do lekcije, ki se je morate naučiti. Naučili se boste, kako živeti srečno življenje, pa čeravno ni vedno popolno. Do zaključka leta se bo namreč prav vse uredilo.

Ribi

Do konca leta se boste naučili obvladovati svoje strahove. Izginilo bo prav vse, kar vam preprečuje, da bi sledili svojim sanjam.

Saj vemo, zveni skoraj predobro, da bi bilo res, a konec leta bo za vas resnično prečudovit.

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.