V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Temne plati vseh znamenj horoskopa

Vsi imamo svojo temno plat, se strinjate? Vas zanima, kaj bi lahko bila vaša glede na vaše znamenje horoskopa? Ali pa vas zanima, kakšne težave lahko morda pričakujete od prijatelja, partnerja ali ljubimca glede na znamenje, v katerem je bil rojen?

Kozorog

Kozorogi včasih trpijo za pomankanjem empatije. Zaradi tega včasih delujejo hladni in neprijazni. Ker se lahko zgodi, da ne razumejo pristne stiske ljudi, raje pametujejo z nasveti, kot pa da bi pomagali.

Kaj storiti, ko se prikaže temna plat tega znamenja?

Najboljše je, da se mirno umaknete in prenehate govoriti z njimi o svojih težavah. Če boste kozoroga okarali zaradi njegovega odnosa, bo hitro nastal konflikt.

Vodnar

Vodnarji se radi zaprejo sami vase. Takrat svet in ljudje v njem zanje ne obstajajo, zato lahko bližnje pustijo na cedilu. V takih obdobjih lahko postanejo tudi precej nekomunikativni in pasivni.

Kaj storiti, ko se prikaže temna plat tega znamenja?

Najbolje je, da vodnarja v takih trenutkih pustite na miru. Dobra stran vsega tega je namreč, da njihova »odsotnost« nikoli ne traja prav dolgo časa. Vaš dobri stari vodnar se bo kmalu vrnil na stara pota, brez skrbi.

Ribi

Ljudje, rojeni v znamenju rib, so nagnjeni k zasvojenosti. To pomeni, da lahko v določenih obdobjih popolnoma zanemarijo vsakdanje življenje in se prepustijo svoji odvisnosti. Odvisnost je lahko hujše oblike, kot je denimo alkohol, ali pa blažje, kot je denimo basanje s hrano ali kampiranje pred televizijo.

Kaj storiti, ko se prikaže temna plat tega znamenja?

Bodite potrpežljivi in predvsem prijazni. V nasprotnem primeru se bo riba le zaprla sama vase. Spodbujajte jo k aktivnosti in ji dajte vedeti, da jo imate kljub vsemu radi.

Oven

Ovni so izjemno impulzivni. Večinoma to prinaša le manjše težave, kot je denimo nepotrebno zapravljanje denarja ali neorganiziranost. Včasih pa se zgodi, da njihova impulzivnost privede do hudih napak, zaradi katerih so močno prizadeti njihovi bližnji.

Kaj storiti, ko se prikaže temna plat tega znamenja?

Bodite odkriti in ovnu povejte, kaj si mislite o njegovem početju. Sprva bo sicer morda malo užaljen, vendar bo kmalu pogledal resnici v oči in se skušal odkupiti za svoja dejanja.

Bik

Biki znajo biti izjemno trmasti. Ta njihova lastnost najraje priplava na površje, ko so utrujeni ali pod stresom, zaradi svojega trmarjenja pa se zapletejo še v številne konflikte, kar vse skupaj običajno seveda samo še poslabša.

Kaj storiti, ko se prikaže temna plat tega znamenja?

Možnosti sta dve. Lahko popustite, da uveljavijo svojo voljo, in se tako izognete konfliktu. Lahko pa se borite z njimi, pa jih boste sčasoma že prepričali v kompromis. Najbrž.

Dvojčka

Dvojčki so pogosto neorganizirani. To večino povzroča težave njim samim, včasih pa tudi ljudem okoli njih. Na dvojčka se tako ne morete vedno zanesti, saj vas lahko, sicer nehote, pusti na cedilu. Hote ali nehote, posledice so še vedno neprijetne …

Kaj storiti, ko se prikaže temna plat tega znamenja?

Z mirnim pogovorom jih spodbujajte k temu, da se malce bolj organizirajo in opravijo, kar je pač treba opraviti. Če pogovor ne zaleže, bo bolje, da stvar opravite sami, saj od dvojčka ne bo prav veliko učinka.

Rak

Rake pogosto muči nihanje razpoloženja. Pravzaprav niti ne muči toliko njih kot pa vse ljudi okoli njih. In ko je enkrat rak slabe volje, bo to slabo voljo razširil tudi naokoli, ne da bi pomislil na dobrobit drugih.

Kaj storiti, ko se prikaže temna plat tega znamenja?

Pokažite razumevanje za njihove težave (ne glede na to, ali so težave resnične ali namišljene), pa bo možnost, da se njihovo razpoloženje hitro spet obrne na bolje, precej višja.

Lev

Levi pustijo, da se frustracije naberejo, potem pa naenkrat eksplodirajo. In ko se to zgodi, je resen konflikt neizbežen. Takrat se levi prelevijo v divje zveri, ki ne izbirajo sredstev, da dosežejo svoj cilj.

Kaj storiti, ko se prikaže temna plat tega znamenja?

Ko se prikaže levova temna plat, je že prepozno, ker ga boste težko pomirili. Ukrepati je treba že prej, ko opazite prve znake frustracij. Spodbudite ga k pogovoru, da vam zaupa svoja čustva.

Devica

Device so hitre jeze. Takrat jim popustijo vse zavore, odpove jim racionalnost, zato lahko postanejo zelo grobe, včasih celo zlobne. Ko jih jeza mine, sicer vedno skušajo popraviti nastalo škodo, vendar se to vedno žal ne da.

Kaj storiti, ko se prikaže temna plat tega znamenja?

Nikar ne bodite pohlevni in tihi, saj bo to devico le še bolj razjezilo. Aktivno sodelujte v prepiru (sicer brez velikega razburjenja, če se le da), pa boste konflikt hitro rešili, vaša devica pa bo spet prijetna in prijazna.

Tehtnica

Tehtnice pogosto menijo, da je njihova pot edina prava. In to rade tudi jasno in glasno povedo! Zaradi tega so včasih ukazovalne in trmaste, tako da se z njimi ne da prav nič dogovoriti.

Kaj storiti, ko se prikaže temna plat tega znamenja?

Občasno jim lahko popustite in pač uberete njihovo pot. Nikar pa tega ne počnite velikokrat ali dlje časa, saj se bodo navadile, da vedno obvelja njihova. Takrat je življenje v njihovi bližini včasih skoraj neznosno.

Škorpijon

Škorpijoni so včasih lahko zelo maščevalni. Če se jim ne boste zamerili, njihovega srda sicer ne boste občutili. Kaj pa, če se jim zamerite? Potem bodo naredili vse, da vam vrnejo milo za drago. Pogosto boste deležni še obresti!

Kaj storiti, ko se prikaže temna plat tega znamenja?

Podobno kot pri levu je takrat najbrž že prepozno. Je pa najboljše, da se jim takrat preveč ne postavljate po robu, saj jih bo sla po maščevanju tako hitreje minila.

Strelec

Strelci so izjemno odkriti. Večinoma je to sicer dobra lastnost, vendar pa včasih prestopijo mejo dobrega okusa. Strelec vam bo brez zadržkov povedal, da se mu zdi, da ste predebeli. Ali pa da je vaša nova hiša, ki ste jo s trdim delom gradili celo desetletje, preprosto grda.

Kaj storiti, ko se prikaže temna plat tega znamenja?

Najboljše je, da jim takoj poveste, da so vas njihove besede (ali pa dejanja) užalile. Takrat bodo razmislili in se najbrž tudi opravičili. Ni nujno, da bo opravičilo čisto iskreno, se bo pa vsaj vajin odnos lahko nadaljeval.

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.