V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Spati skupaj je prava umetnost – ampak nič več!

Spati skupaj je ena najpomembnejših stvari, ki jih par lahko počne. Da je kakovost spanja najboljša le na dveh ležiščih, je misel iz preteklosti. Ste zmedeni? Odgovorite si na vprašanje, ki si ga zastavljate že celo večnost – na katerem ležišču lahko najbolje spita kot par in kje bo kakovost spanja najboljša? Ali obstaja ležišče, ki ustreza potrebam obeh?

Spati skupaj in poleg tega še dobro, je to sploh mogoče?

Če ste v dolgoletni zvezi, ste se zagotovo že srečali z nevšečnostmi, ki jih prinese skupno spanje, kajne? Večina parov se navadi na skupno spanje, pa čeprav se zbudijo nenaspani, in vse le z enim razlogom – biti s tistim, ki ga ljubite. A ne glede na vse bi se morali zavedati, da lahko tudi s svojim najdražjim, ki ima drugačne spalne navade od naših, spimo prav tako dobro, kot če bi spali sami, brez kakršnegakoli prilagajanja. Dobro ležišče namreč razume oba. Težko je najti takšno, ki se prilagodi spalnim navadam obeh ter na katerem imata oba dobro kakovost spanja, ampak ne skrbite, saj obstaja.

Ne bi se smeli prilagajati, ko se odločamo za nakup ležišča

Če boste spali na dobrem ležišču, vas prav gotovo ne bo zbujalo partnerjevo premikanje ponoči ali kadarkoli se bo nagnil do svojega telefona na nočni omarici. Ne glede na vaše želje in ne glede na razlikovanja v njih sta ležišči iMemory S Plus in Air+ Select zagotovo najboljša odločitev, ko se odločamo za nakup ležišča, kjer bomo spali s svojim partnerjem. Prav ti dve se namreč prilagodita vsem vašim željam, brez kakršnegakoli prilagajanja.

Ob nakupu ležišča se največkrat srečamo s problemom, kakšno trdoto ležišča vzeti. Moški si večinoma želijo trših, ženske pa mehkejših ležišč. Medtem ko je v zvezi dobro prilagajanje, predvsem ko s pogovarjamo o izbiri jedi za kosilo ali kam na dopust, to pri izbiri ležišča ni potrebno. Tudi kompatibilnost partnerjev nima prav nič z izbiro ležišča, saj si niti dva človeka na tem svetu nista enaka in se naše potrebe razlikujejo. Ležišče, ki ustreza potrebam obeh, se prilagodi vašim spalnim navadam in izboljša kakovost spanja, je navsezadnje ležišče, zaradi katere bo tudi vaša zveza trdna in polna ljubezni ter medsebojnega razumevanja.

Kakšne materiale izbrati in katero ležišče je najboljše?

Ene izmed najboljših izbir pri materialih, ko govorimo o dobrih ležiščih, je penaste vzmeti Octaspring®. Nagrajena tehnologija Octaspring® je najboljša inovacija zadnjih 20 let, saj se prilagaja kot nobena druga in hkrati združuje tako podporo spominske pene kot udobje s prilagodljivostjo vzmeti. Temu opisu ustrezata kar dve ležišči, iMemory S Plus ter Air+ Select, obe namreč omilita pritisk, ko ležimo na kateri od njiju. Ležišči najvišje kakovosti Air+ Select ter najbolje prodajano iMemory S Plus sta narejeni iz samo najboljših materialov in se prilagodita potrebam in željam obeh partnerjev, saj imata prilagodljivo podporo in trdoto, kar pomeni, da imata možnost prilagajanja trdote obeh polovic. Vsaka od njiju je ležišče, ki ustreza potrebam obeh. Air+ Select, vzmetnica najvišje kakovosti, je najboljše, kar lahko od vzmetnice pričakujete.

Hibridno 5-consko ležišče izdelano iz nagrajene tehnologije Octaspring® in tradicionalnih žepkastih vzmeti zagotavlja najboljšo podporo, saj lahko trdoto ležišča prilagajate od manj do srednje trdega. Ležišče je primerno za različne spalne položaje ter ljudi različne teže in višine, zato je kot nalašč za par, saj si vsak izmed vas lahko izbere trdoto in podporo po svojih željah. Prav tako je Air+ Select dobra izbira za tiste, ki jim je ponoči hitro vroče in jih pozimi zebe, saj jih ležišče s svojo termoregulacijo in boljšo pretočnostjo zraka pomaga poleti ohladiti in preprečiti neprijetno nočno potenje, pozimi pa nas greje. Najbolje prodajan iMemory S Plus 8 v 1 s 4 nastavljivimi trdotami ležišča, od mehke do čvrste ter z obračljivim jedrom s čvrsto in mehkejšo stranjo, vam omogoča kar 8 različnih načinov za spanje. Le kaj več bi si lahko želeli?

Imeti eno ležišče je tisto, kar vsak par potrebuje

Zakaj bi imeli vsak svojo, če pa je lepo, da se ponoči stisnemo. Tudi vse raziskave kažejo temu v prid, saj naj bi par bil tudi čustveno bolj povezan, če spi skupaj, nihče od nas pa se zjutraj ne želi zbuditi v luknji med ležiščema. Pomembno je, da vsak par dela tudi na svoji intimi, nežnosti in da se zaveda, da je pomembna tako kakovost spanja kot spati skupaj. Na postelji se zgodi veliko lepih stvari, od smejanja lanskemu poletju pa vse do kakšnega prerekanja, kam iti na dopust, zato je pomembno, da smo res skupaj, brez preprek in lukenj med ležiščema. Le to nam daje vedeti, da nismo in ne bomo sami. Spati skupaj je pomembno zato, ker smo čuteča bitja. Naš um potrebuje počitek, a prav tako intimnost ter nežne besede pred spanjem. Lahko noč.

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.