Naše blagovne znamke
KUPUJTE PO KATEGORIJAH
Prodajna mesta
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
V košarici nimate izdelkov.

Razlaga sanj: Rože

Naša zvesta bralka je sanjala, da ji rože različnih barv (modre, vijolične, bele) poganjajo iz telesa. Zanima jo pomen teh nenavadnih sanj.

Prejeto: 23. 3. 2019.

Iz telesa rastejo rože različnih barv – ranjeno telo

Najpomembnejši simbol teh sanj je ranjeno telo. Telo so načele rože, ki so sicer nekaj lepega. Telo na splošno simbolizira posameznika in če se z njim dogaja nekaj nenavadnega, se morda tudi nam. Sanje o rožah, ki cvetijo iz telesa, nakazujejo na obsedenost z ideali, ki nam pretijo na vsakem koraku v življenju.

So rože res simbol veselja?

Rože in cvetje  v sanjah zaznamujejo veselje, a če jih vidimo v nenavadnem kontekstu, lahko hitro pomenijo tudi kaj drugega. Pomlad, lepota, minljivost in večnost – vse to zaznamuje podoba cvetja v sanjah.
Freud seveda tudi v cvetju vidi spolnost, saj naj bi bili cvetni deli okrogli kot ženska maternica; medtem ko ga Jung primerja z dušo in njeno neprestano iskanje popolnosti.

  • Modre rože so simbol vere v nekaj, upanja, ljubezni in navdiha.
  • Bele rože simbolizirajo veselje, ki ga čutite ob misli, da bi se nečesa, kar vas v življenju bremeni, znebili.
  • Vijolična barva rož pa zaznamuje vaš ponos in uspeh, ki vas obdajata.

Kako ste se počutili?

Glede na to, da so rože rastle  iz vašega telesa, je zelo pomembno, kako ste se ob tem počutili. Sklepamo, da gre za neprijetne sanje, saj bi nas sama rast rož iz telesa po vsej verjetnosti bolela. V tem primeru tovrstne rože zaznamujejo samozanikanje. Zanikate si vse, česar ste v resnici sposobni, in vse, kar sicer simbolizirajo različne barve rož.

Sanjati in uresničevati svojo usodo

Vse lepe stvari, ki jih simbolizirajo rože, so vam dane, a nekaj vas zavira, da jih dosežete v polni meri. Verjetno vam um ne pusti, da bi si želeli, sanjali in uresničevali svojo usodo, ki si jo pišemo tudi sami. Ne smemo biti obsedeni s popolnostjo in ideali, saj ne obstajata, moramo pa si v življenju želeti in uresničevati realne cilje in s tem sami sebe.

Vedno so v življenju prepreke, le na nas je, da se jih dostojno lotimo premagovati. Če se v življenju ne potrudimo za stvari, ki si jih želimo, ali ki so nam, če hočete verjeti, zapisane v zvezdah, je popolnoma brezpredmetno, da se obremenjujemo. Torej, vedno je treba stremeti k uresničevanju svojih ciljev, pa čeprav majhnih, ter se truditi na dnevni ravni, da jih dosežemo.

Srečno!

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.