KUPUJTE PO KATEGORIJAH
Prodajna mesta
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
V košarici nimate izdelkov.

Razlaga sanj: Miš

Bralka je sanjala, da je pod svojo posteljo videla miš, zalepljeno na posteljnino. Bralka pravi, da v resnici nima strahu pred njimi, ampak ga ima njena sestra. Zanima jo pomen sanj.

Prejeto: 5. 10. 2019.

Sanje o miši imajo več pomenov

Sicer imajo sanje o miši veliko pomenov, ampak prva stvar, ki smo jo občutili ob vašem zapisu, je strah. Miši se boji veliko ljudi, zato je v sanjah kar pogost simbol strahu. Če pravite, da se miši boji sestra, ste na nek način povezali vse skupaj, kar pomeni, da vas je strah za vašo sestro. Pomislite, če ji lahko na kakšen način v določeni situaciji pomagate in ji ponudite pomoč.

Miš je simbol za preveč vtikljivega človeka

Ker je miš znana kot žival, ki nos vtika tja, kjer ji ni mesto, in je prva žival, ob kateri pomislimo na kužne bolezni, so jo velikokrat povezovali s temnimi silami. Zaznamovala naj bi človeka preveč vtikljive sorte ali pa tistega, ki se vrti v krogu. Pomislite, če ste morda vi trn v peti pri kakšni zadevi, ki jo imate s svojo sestro.

Kaj pa preroški in psihološki pomen?

In čeprav miš zaznamuje bolj temne plati naše osebnosti in duševnosti, vedite, da je preroški pomen vseeno bolj ugoden, saj naj bi miške prinašale blaginjo. Psihološki pomen miši pa pomeni, da naj bi bil tisti, ki jih sanja, preveč odvisen od svoje družine.

V vsakem primeru razdelajte odnos s sestro, ki ste jo že sami omenili, in razmislite, ali morate z njo še kaj razrešiti ali bi ji zgolj želeli pomagati pri stvareh, za katere se počutite bolj kompetentne, kot naj bi bila ona. Pa srečno!

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.