V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Nov ponedeljek, nov teden, novi cilji - ampak kako?

Obstajajo dnevi - in ponedeljek je zagotovo eden izmed njih -, ko preprosto ne želimo skočiti iz postelje. Predstavljamo si, kako bi bilo, če bi pobegnili daleč stran in spremenili svoje ime ali kako bi lahko po zraku odleteli na naših ležiščih v službo. Da, kava, zajtrk in pozitivni citati nam lahko pomagajo, da se počutimo malo bolje. Ampak ne bomo vam lagali. Resnična sreča je, da ni treba nastaviti budilke za naslednji dan in se na silo smehljati v ponedeljek zjutraj. Ko se dobro naspimo, se tudi s ponedeljkom lažje soočimo. Kako to dosežemo?

Budilka – najhujša nočna mora

Edina stvar, ki nam preprečuje, da bi razbili našo budilko, je dejstvo, da je to naš mobilni telefon. Z našo budilko že imamo uničujoč odnos. Vsak dan se borimo z njo, jo sovražimo, a vsako noč se vračamo k njej in si želimo njenih jutranjih storitev.

Boljša postelja, boljše navade in boljši način življenja

Začeti morate na začetku. Pomembna ni boljša kava ali boljša svetloba, temveč boljša postelja, boljše navade in boljši način življenja. Dobro je poskrbeti za telesno aktivnost in zdravo hrano, saj so vaši cilji izpolnjeni z majhnimi, dnevnimi izbirami. Poiščite najboljšo različico sebe, ki bo zlahka premagovala dnevne naloge. Kljub želji po jutranjih poletih s posteljo, spreminjanjem naših imen in želji, da bi se peljali mimo svojega izhoda na avtocesti ter vožnjo daleč, daleč stran, si lahko še vedno premislite in se zbudite ter skočite iz postelje, ker komaj čakate nov dan.

Pomembno je tudi pravo ležišče

Če bi imeli izbiro, ali ne bi izbrali razkošnega udobja z vrhunskim ležiščem? Višina vaše postelje je pomembna, ker fizično vpliva na vaše telo, ko vsak dan greste v in iz postelje. Po mnenju strokovnjakov za feng shui lahko višina vaše postelje s stopnjami dovoljene energije chi določi kakovost vašega spanja in s tem vaše razpoloženje. Energija chi mora teči okoli vaše postelje in ležišča. Kako torej doseči nirvano spanja? Z izbiro linije Air+ lahko doživite kraljevsko razkošje spanja, vrhunsko udobje in ergonomsko podporo sodobnega ležišča z vrhunsko višino. Z linijo Air+ vam nudimo podporo čvrstega ležišča, medtem ko vas zgornja plast razvaja z udobjem. Kombinacija uporabljenih tehnologij s posebnimi prednostmi: točkovno prilagodljiva in zračna pena Ecocell®, vzmeti Octaspring® za 3D-prilagodljivost, žepkaste vzmeti za stabilnost in vrhunsko višino. Vrhunski materiali zagotavljajo, da se ležišče popolnoma prilagodi vašemu telesu. Vsak večer na vašem ležišču Air+ je kot praznik po stresnem dnevu. Za vedno si zapomnite – kriv ni ponedeljek, temveč način vašega življenja. Ne čakajte - zdaj je vaša priložnost! Vaša najboljša noč vas pričakuje.

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.