V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Kako vaše znamenje horoskopa vpliva na vaše razmerje?

Imate spet težave v razmerju? Morda sta s partnerjem pač nekompatibilna, čeprav je še precej bolj verjetno, da partner ne izpolnjuje vseh potreb, ki so zapisane globoko v vas. Vas zanima, kako vaše znamenje horoskopa vpliva na vaše razmerje?

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

V glavi imate jasen načrt, kako bi naj vaše življenje potekalo, zato ne želite izgubljati časa s poprečnimi stvarmi ali ljudmi. V svojem partnerju iščete racionalnost, ambicioznost in odgovornost – kadarkoli vas na teh področjih pusti na cedilu, ste takoj nesrečni.

Končna sodba

Vaša obsesija po popolnosti povzroča veliko pritiska pri vašem partnerju. Morda se res počutite, kot da vas vedno znova razočara, vendar ste v resnici vi tisti, ki zahtevate preveč.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Po vašem mnenju bi bil svet precej lepši brez obsedenosti z denarjem, zato sovražite večino stvari, ki se tičejo finančnega načrtovanja, to pa seveda pogosto povzroči trenja v vašem razmerju. Prav tako sovražite narcisizem, zato se vam upira prav vsako hvalisanje vašega partnerja.

Končna sodba

Vaše znamenje horoskopa v vas sili močna prepričanja, vendar morate vedeti, da je bistvo razmerij v sklepanju kompromisov!

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Veliko svojega časa namenite sanjarjenju o prihodnosti in stvareh, ki si jih želite imeti (kar samo po sebi seveda ni nič napačnega), vendar vas zlahka preveč zanese, zato potrebujete partnerja, ki vas lahko prizemlji in vas prepriča, da živite v sedanjosti.

Končna sodba

Stalno sanjarjenje o boljši prihodnosti v vas sicer budi optimizem, vendar pa hkrati nalaga tudi težko breme na pleča vašega partnerja, ki se mora neprenehoma boriti z vašimi številnimi idejami.

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Posedujete močno voljo, hkrati pa znati poskrbeti, da pred drugimi izpadete kar najbolje. Zaradi tega ste najbrž tudi tako priljubljeni pri drugih, vendar se vaša razmerja pogosto hitro končajo.

Končna sodba

Ste precej dominantni, zato morda tudi mislite, da so lahko podredljivi ljudje najboljši partnerji za vas. Pa niso! Ob sebi namreč potrebujete prav tako močno osebo, ki vas bo venomer gnala naprej.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Včasih znate biti precej previdni in oklevajoči, zato tudi pričakujete, da razmerje napreduje počasi. Če se vaša simpatija ali partner pomembnih zadev loteva prehitro, vas zato takoj in popolnoma odbije.

Končna sodba

Velika tveganja v življenju sicer res skoraj nikoli niso dobra, vendar se moramo občasno vsi malce prepustiti toku življenja. Ljubezen je najboljša priložnost za to!

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Večinoma ste zelo odprti glede svojih čustev, vendar jih ne znate izraziti ali obrazložiti na tak način, da bi vas drugi razumeli. Hkrati si vedno želite razburjenja, zato sovražite mirne večere pred domačo televizijo.

Končna sodba

Potrebujete partnerja, ki je potrpežljiv in ne preveč občutljiv, da bo lahko zdržal vse vaše emocionalne izbruhe. Prav tako mora biti pripravljen kadarkoli spakirati kovčke, da se z vami odpravi raziskovat širni svet.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Ste prav filmsko romantični, zato od partnerja pričakujete, da bo za vas pripravljen storiti prav vse. Občasni prepiri vas prav nič ne motijo, vendar jih mora na koncu koncev največkrat zgladiti vaš partner.

Končna sodba

Od razmerja pričakujete izjemno veliko (kar je popolnoma prav), vendar ne bo čisto nič narobe, če na razmerje začnete gledati še v kakšni drugi barvi kot pa le črno-belo.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Delovati znate umirjeno in ravno prav odsotno, da neznansko privlačite druge, ko vas spoznajo. Vendar pa ti dve vaši lastnosti v dolgotrajnem razmerju nista več privlačni, temveč predvsem naporni za vaše partnerje.

Končna sodba

Dobro veste, kaj si v življenju želite in kako lahko to dobite, vendar ne pozabite, da sta v vsakem razmerju dve osebi – večkrat morate pomisliti tudi na želje svojega partnerja!

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Ko se ukvarjate z nečim, kar vam je blizu, ste izjemno osredotočeni, enako pa pričakujete tudi od svojega partnerja. V svojem življenju potrebujete nekoga, ki je zelo vešč tega, kar počne, saj si želite uspeha na vseh področjih življenja.

Končna sodba

Postajati vedno boljši je sicer dober cilj, vendar mora biti v življenju tudi čas za zabavo. Ne pozabite tega, ko boste naslednjič priganjali sebe in svojega partnerja do roba zmogljivosti …

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

V razmerju želite dobiti prav vse – finančno stabilnost, varnost, emocionalno in telesno zadovoljitev … Čudovito za vas, vendar pa lahko s svojimi neskončnimi potrebami in zahtevami hitro utrudite partnerja, ki tako izgubi željo, da bi ostal v razmerju.

Končna sodba

Partnerju lahko ponudite veliko, res je, vendar pa še več pričakujete v zameno! Partner bo v razmerju sicer res morda vztrajal do konca vajinih dni, vendar bo verjetno pogosto nesrečen. Glede tega pa morate nekaj ukreniti prav vi …

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Vajeni ste, da živite, kakor vam je ljubo, zaradi česar ste tudi srečni in se veselite prihodnosti. Kaj pa vaš partner? Niti ne, saj tudi v razmerju pogosto živite, kot da bi bili še vedno samski.

Končna sodba

Niste ravno ustvarjeni za stabilna razmerja, vendar nihče ne pravi, da je to edina prava vrsta razmerij, ni res? Včasih je konstantno razburjenje še bolj izpolnjujoče!

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Svoboda in še več svobode! To je tisto, kar si v življenju želite (tudi v razmerju), zato potrebujete partnerja z enakim pogledom. Ljubosumje je za vas le teoretičen koncept, žal pa tudi popolna zvestoba.

Končna sodba

Usojeno vam je neobičajno razmerje, saj v klasičnem omejujočem razmerju najbrž ne boste nikoli zares srečni. Vendar pa bo takšno razmerje precej težje najti, kot si morda mislite.

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.