V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Horoskop razkriva, kako noro se bo vedel/-a po koncu zveze

Vas zanima, kaj lahko pričakujete od nekdanjega partnerja po razhodu? Znamenja horoskopa smo razvrstili glede na to, kako noro se znajo vesti po propadu razmerja … Držimo pesti, da vaš/vaša ni pri vrhu seznama!
>

#12: Oven

Srečni ste lahko, da je vaš bivši/bivša oven! Zakaj? Ker se tipični oven vedno vede racionalno, ne da bi pokazal svoja čustva ali povzročal scene. Oven bo preprosto rekel: »Prav, razidiva se, ti živi svoje življenje, kakor hočeš, jaz pa bom svojega, kakor hočem!« Dobre novice, kaj? No, niti niso tako zelo dobre, če si želite videti vsaj malce žalosti zaradi vajinega razhoda. Saj vaš oven bo zagotovo žalosten, vendar tega žal ne bo pokazal …

#11: Vodnar

Lahko ste mirni, saj vaš bivši vodnar po razhodu ne bo povzročal posebnih problemov. Bo sicer zelo prizadet in teh čustev ne bo mogel skriti, vendar pa bo za izgubljeno ljubeznijo žaloval sam, vas pa bo pustil, da nadaljujete s svojim življenjem, kakorkoli želite. Nobenih skrbi za vas torej – razen če ste izjemno sočutna oseba, saj boste v tem primeru trpeli, ko ga boste gledali z zlomljenim srcem.

#10: Strelec

Prva reakcija strelcev na razhod sicer ne bo strašno mila, saj bodo zagotovo zelo pretreseni in čustveni. Dobra novica pa je, da se bo vaš bivši strelec hitro otresel začetnega šoka in našel nov smisel v življenju, zato vas po razhodu tudi ne bo prav dolgo obremenjeval. Če boste nanj slučajno naleteli nekaj tednov po razhodu, bo videti, kot da se mu sploh ni zgodilo nič hudega …

#9: Tehtnica

Tipična tehtnica je zelo čustvena, zato sploh ni presenetljivo, da bo po razhodu močno trpela. Najbrž se bo počutila, kot da je njenega življenja konec, zaradi svojega ponosa pa vas ne bo z ničemer nadlegovala. Sicer bo malo znorela in vas morda tudi opravljala, vendar samo svojim najbližjim, nikoli v javnosti ali vam v obraz. Vajin razhod bo torej precej miren, vaša bivša tehtnica pa ga bo kmalu prebolela in se odpravila novim izzivom naproti.

#8: Bik

Biki bi morda morali biti še malo višje na lestvici, vendar jim njihov rezerviran imidž preprečuje, da bi ob razhodu znoreli. Da ne bo pomote: vaš bivši bik bo zagotovo besen in izjemno prizadet zaradi konca zveze, vendar pa tega ne bo pokazal – ne vam, ne drugim. Čeprav je to dobra stvar, saj se boste izognili neprijetnostim, pa je po drugi strani tudi slaba, saj možnosti, da bi lahko ostala prijatelja (ali kdaj kasneje postala prijatelja) praktično ni.

#7: Rak

Raki so nekje na sredini, ko gre za reakcije ob razhodu: ne bo se jim ravno zmešalo, pa tudi čisto mirni ne bodo ostali. Vaš bivši rak bo zelo čustven, vendar bo tolažbo našel v bližnjih (družini in prijateljih), zato lahko pričakujete le manjše konflikte v prvih tednih po razhodu. Nikoli pa vas ne bo povsem pozabil, čeprav vas bo prenehal imeti rad.

#6: Kozorog

Kozorogi lahko hitro postanejo besni zaradi razpada razmerja, vendar ni prav verjetno, da bi vam zaradi tega povzročali veliko težav. Vsaj ne velikih težav – manjše izbruhe, zamere in pritožbe lahko pričakujete, medtem ko analizirajo, kaj je šlo v razmerju narobe, še vedno pa bosta lahko ostala prijatelja, če na njihove pripombe mirno odreagirate.

#5: Dvojčka

Bližamo se vrhu seznama, zato lahko pričakujete nekaj slabih novic glede vedenje vašega bivšega/bivše ob razhodu. Vaš dvojček bo storil nekaj neumnosti, brez dvoma! Je pa res, da jih ne bo počel z namenom, da vas prizadene, temveč preprosto zato, ker ne bo vedel, kako sam nadaljevati življenje. V prvih tednih in mesecih po razhodu se bo morda skušal z vami nekajkrat pobotati (ne glede na to, kdo je končal razmerje), zato bodite pripravljeni, da ostanete trdni.

#4: Ribi

Z ribami po koncu razmerja ni šale! Znajo biti namreč zelo dramatične, ko se ljubezen konča, zato se skušajte pripraviti na nepričakovano – nenapovedane nočne obiske, čudna sporočila v poznih urah in popolna ignoranca, ko se po naključju srečata, so le nekatere izmed nenavadnih navad rib po razhodu. Najboljša reakcija na to je, da se z njimi mirno pogovorite, ko to potrebujejo, pa vas bodo sčasoma vendarle prebolele.

#3: Devica

Biti v razmerju z devico je čudovito, končati razmerje z devico pa žal ne tako zelo. Problem pri bivših partnerjih, rojenih v znamenju device, je namreč v tem, da se zelo navežejo, tako da konec zveze pomeni pravo katastrofo in kaos v življenju. Od device lahko pričakujete veliko odkritosti, skušajte pa ostati mirni, tudi ko vam očitajo popolne neumnosti. Device so znane tudi po tem, da preveč analizirajo, zato je popolnoma pričakovano, da bodo tudi za konec vajinega razmerja skušale najti odgovore, čeprav jih sploh ni (ali pa jih ni smiselno iskati). Zaradi vsega tega bo trajalo kar nekaj časa, da se z devico razidete.

#2: Lev

Žal, slabe novice za vas: levi so ob razhodu lahko zelo naporni. Konec razmerja namreč močno prizadene njihov ego, če boste zanj krivi vi, zato pričakujte obilico sovražnosti. Če bodo sami končali razmerje, pa čimprej pozabite na njih, saj vam zagotovo ne bodo nudili podpore, tolažbe ali resnega prijateljstva. Levi pač vsak konec jemljejo absolutno – ko je konec, je konec vsega!

#1: Škorpijon

Če ste kdaj bili v razmerju s škorpijonom, potem ste njegovo uvrstitev na sam vrh lestvice vsaj malo pričakovali, ni res? Škorpijoni so brez dvoma kralji oziroma kraljice slabega vedenja pri razhodu, zato se pripravite na težavno obdobje. Kaj pa lahko pričakujete? Vse od preklinjanja, manipulacije in ogovarjanja do zasmehovanja v javnosti in splošnega povzročanja težav v vašem življenju. Če vam je kaj v tolažbo – vse to bodo počeli zato, ker jim je vajino razmerje pomenilo res ogromno in ker si pravzaprav ne morejo zamisliti življenja brez vas. Vendar bo tudi njihova zamera minila…vsaj sčasoma, tako da je še vedno upanje, da morda nekoč spet postaneta prijatelja.


Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.