V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Boljša od vseh ostalih - ležišča linije Air+

Ali kdaj pomislite na to, da boste v naslednjih 10 letih preživeli kar 3 leta na svojem ležišču? Smiselno je vlagati v najboljše možno spalno okolje, saj zagotovo želite ta čas preživeti na ležišču, ki je najbolj primerno za vaše telo in vam omogoča udobno spanje. Pri Dormeo se specializiramo ravno za to, zato izboljšujemo našo razkošno linijo Air+, ki spodbuja zdravje in izboljšuje kakovost vašega spanca. Navsezadnje je dober spanec to, kar kupujete, kajne?

Cone izboljšujejo spalno površino

Prizadevamo si, da bi še dodatno izboljšali spalno izkušnjo pri različnih tipih spalcev, zato smo si zadali, da bomo ustvarili ležišče z več conami. Naš cilj je, da vam zagotovimo čvrsto podporo in mehko udobje točno tam, kjer ju najbolj potrebujete. Linija Air+ nudi različne ravni podpore, ki pomagajo izboljšati naravno lego hrbtenice, kar potrebujete ne glede na vaš spalni položaj.

Ležišče, o katerem sanjajo ostala ležišča

Izjemno udobje ustreza napredni tehnologiji v visokokakovostnem ležišču z več plastmi, ki sodelujejo z naravno strukturo telesa. Z žepkastimi vzmetmi in sistemom Octaspring® smo uspeli združiti najboljše od obeh tehnologij in izdelali vrhunsko ležišče, o katerem sanjajo ostala ležišča. Edinstvena zasnova Octaspring® z 8 podpornimi stebri zagotavlja zračnost in 3D-prilagodljivost oblike in funkcionalnosti. Rezultat teh tehnologij je vrhunska podpora ležišča popolne čvrstosti s čudovitim občutkom breztežnosti.

Tehnologija Octaspring® – dokazano spodbuja bolj umirjen spanec

Strokovnjaki menijo, da je naša najboljša patentirana visokokakovostna tehnologija Octaspring® v obliki satovja idealna za ergonomska ležišča, saj zagotavlja prilagodljivo podporo naravnemu gibanju telesa z manjšim pritiskom in večjim udobjem. Njen pretok zraka omogoča 8x več zračnosti kot druge pene in preprečuje nočno znojenje. Tehnologija Octaspring® pa poleg zadovoljevanja osnovnih spalnih potreb nudi še veliko drugih prednosti. Ena od značilnosti tehnologije Octaspring® je tudi skorajda preprečen prenos gibanja, ki vam zagotavlja, da ne boste zaskrbljeni zaradi zbujanja partnerja. Navsezadnje ne boste samo vi tisti, ki se ne boste utrudili, tudi vaše ležišče s tehnologijo Octaspring® se ne bo.

Kot spanje na oblaku - najboljše iz vzmeti in pene

Linija ležišč Air+ je sestavljena iz več plasti, od katerih ima vsaka svoj namen, zato vam zagotavlja popolno udobje in podporo. Konstrukcija, izdelana iz naprednih pen in žepkastih vzmeti, je na voljo le v novih ekskluzivnih ležiščih Air+, najboljših ležiščih Dormeo. Ležišča Air+ vam zagotavljajo vrhunsko udobje, ergonomsko podporo, višino vrhunskega razreda in maksimalno trajnost. Z združitvijo prilagojene podpore tehnologije Octaspring® in dodatnega udobja spominske pene so ležišča Dormeo Air+ znanstveno zasnovana za to, da vam omogočijo popoln nočni spanec in Dormeo ločijo od ostalih. Prepoznali smo optimalne stopnje čvrstosti, podpore, udobja, zračnosti in seveda višine – vse smo jih uporabili v eni liniji ležišč, zato je to najboljša linija ležišč, na katerih ste kdaj spali.

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.