V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

5 znamenj zodiaka, ki so najbolj nagnjena k mikro varanju

Veste, kaj je mikro varanje? To je varanje, ki morda niti ni nujno varanje – meja je zelo zabrisana. Če govorimo o poljubljanju ali morda celo o seksu, je vsem jasno, da gre za čisto pravo varanje. Kaj pa takrat, ko govorimo o dolgih telefonskih pogovorih, pogostih kavicah ali morda le (pre)pogostem razmišljanju o določeni osebi?

Vse to uvrščamo v kategorijo mikro varanja. In če vas zanima, katera znamenja zodiaka so k tovrstnem obnašanju najbolj nagnjena, smo za vas razkrili vse umazane skrivnosti.

Rak

Raki mikro varajo tako, da še naprej ostajajo v stikih s svojimi bivšimi partnerji prek družabnih omrežij. A to ni vse, zelo pogosto se dogaja tudi, da o njih nenehno govorijo – tudi v družbi svojega novega partnerja/partnerke.

To seveda ni preveč prijazno do njihove nove ljubezni – občutek, da nikakor ne morete premagati bivšega/bivše, namreč nikakor ni prijeten. Če ste rak, se mikro varanju torej izognite tako, da nehate nenehno omenjati svoje bivše partnerje, pač pa se raje posvetite osebi, ki je trenutno ob vas.

Škorpijon

Škorpijoni so znak, ki ceni iskrenost in le redko vara, vendar pa se včasih spozabijo pri mikro varanju. Običajno gre za to, da imajo zelo tesno razmerje z nekom, ki ga njihov partner sploh ne pozna. O tej skrivnostni osebi bodo povedali zelo malo – vendar pa nikdar ne bodo lagali.

Škorpijon je pač bitje, ki zelo učinkovito razmejuje svoje odnose in nikakor ne razume, zakaj ti ne bi smeli ostati ločeni.

Ribi

Ribe nikoli ne želijo nikogar prizadeti, zato so včasih malce preveč prijazne. Redno všečkanje in komentiranje slik drugih ljudi se njim ne zdi nič spornega, ravno nasprotno, zdi se jim, da gre le za običajno prijaznost – a posvečanje toliko pozornosti neki drugi osebi lahko njihov partner razume drugače, zato ga lahko to zelo prizadene.

Ribe drugim osebam nasprotnega spola pogosto pošiljajo tudi veliko sporočil, njihova imena pa v svojem imeniku včasih zakrijejo tako, da zanje uporabijo lažno ime ali emotikon. Ribam se zdi, da gre le za prijaznost, vendar pa ta prijaznost včasih meji na čustveno nezvestobo, ki lahko preraste celo v pravo varanje.

Dvojčka

Dvojčku se s tem sicer ne zdi prav nič narobe, a priznajmo si – če nekdo, ki je v resni zvezi, ne izbriše svojega profila na portalu za spletne zmenkarije, gre za nekakšno obliko varanja. Tovrstno dejanje namreč jasno daje vedeti, da se ta oseba še ni resno zavezala razmerju in da želi poskrbeti, da njene možnosti ostajajo odprte.

V takšnem primeru vam bodo dvojčki verjetno zatrdili, da profila le še niso uspeli izbrisati – a bodimo iskreni, to resnično ne vzame toliko časa. Za izbris bi namreč porabili manj časa, kot so ga porabili, da si izmislijo izgovor, zakaj tega še niso storili.

Tehtnica

Tehtnice imajo prav poseben način mikro varanja: svojega partnerja vse redkeje in redkeje vabijo, da se jim pridruži na različnih družabnih dogodkih. Seveda se prepričujejo, da to počno zato, ker je njihov partner preprosto prezaposlen in preutrujen, a v resnici gre za to, da si podzavestno pač želijo biti same.

Če se to dogaja tudi v vaši zvezi in če se vaša tehtnica, ko jo o tem povprašate, začne izmikati ali preveč intenzivno braniti, imate morda velik problem.

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.