V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

5 najsrečnejših znakov zodiaka, ki imajo največ možnosti, da zadenejo na lotu

Imate srečo? Ali vedno kaj zadenete, vedno ujamete zeleno luč na semaforju in se vsakič znova uspešno izognete katastrofam? To morda ni prav nič povezano z vašimi sposobnostmi ali dejanji, pač pa le z dejstvom, da ste bili rojeni pod srečno zvezdo. A še preden kupite kup loterijskih srečk ali stavite vse svoje premoženje na igro rulete, preverite, če je vaš znak zodiaka res med tistimi najbolj srečnimi ...

Ste med njimi tudi vi?

Zagotovo že veste, da zvezde določajo cel kup stvari v našem življenju, morda pa doslej še niste vedeli, da odločajo tudi o tem, koliko sreče imamo na splošno. To pomeni, da so nekateri znaki bolj srečni kot drugi – a zagotovil seveda ni. Četudi vas torej ni na spodnjem seznamu, nikar ne obupujte, to namreč pomeni le, da se boste morali za določene stvari malce bolj potruditi. Če pa na seznamu ste – no, povemo vam lahko le, da je vaša prihodnost zelo, zelo svetla. Ste pripravljeni, da ugotovite, kako zelo srečni ste v resnici? 

Škorpijon (23. oktober – 21. november)

Če ste po horoskopu škorpijon, potem zagotovo že veste, da imate izjemno srečo, in ne potrebujete nobene potrditve – a vseeno vam bomo povedali, da je res tako. Resnično ste bili namreč rojeni pod srečno zvezdo in uspe vam prav vse, česar se lotite – sploh se vam ni treba posebej potruditi. Le pomislite: kako pogosto se vam zgodi, da v starem plašču najdete denar, na katerega ste pozabili? Kako pogosto zadenete na srečelovu? In kako enostavno ste našli ljubezen svojega življenja?

No, zdaj, ko veste, kako srečni ste – kaj boste storili? Najprej vam predlagamo, da kupite loterijsko srečko, nato pa boste videli, kam vas bo to odpeljalo. Mimogrede, ko zadenete glavni dobitek, nikar ne pozabite na nas, velja?

Vodnar (20. januar – 18. februar)

Če ste po horoskopu vodnar, nimate le izjemne sreče, pač pa ste tudi izjemno pametni in imate radi premišljena tveganja, ki se vam običajno dobro obnesejo – resnično zmagovita kombinacija torej. Drzni ste in radi tvegate, in čeprav radi menite, da sreča nima nič s tem in da so vaši dosežki le posledica vaših dejanj, pa je resnica ta, da ste bili pač rojeni pod srečno zvezdo.

Ključno za vašo srečo je ravno to, da se nanjo ne zanašate – ko enkrat začnete računati na srečo, da vas bo rešila iz nevarnih situacij, vam bo verjetno obrnila hrbet. Bolje bo torej, da še naprej menite, da ste le vi sami odgovorni za to, da vam gre v življenju tako dobro.

Strelec (22. november – 21. december)

Če ste strelec, imamo za vas odlične novice: resnično ste med najsrečnejšimi znamenji zodiaka. Kako in zakaj? No, veliko vlogo pri tem igrajo zvezde, nič manjše pa vaš neverjetno optimističen pogled na svet. Ta vam namreč pomaga v življenje pritegniti dobre stvari in poskrbi, da ostajate srečni.

A najbolj navdušujoče ni dejstvo, da ste rojeni pod srečno zvezdo, pač pa predvsem dejstvo, da ste vedno pripravljeni deliti svojo srečo. Če bi zadeli na loteriji (in, poglejmo resnici v oči, povsem mogoče je, da boste)., bi najprej peljali vse svoje prijatelje in družinske člane na neverjetne počitnice na eksotično destinacijo. Khm, smo lahko vaš prijatelj? :)

Ribi (19. februar – 20. marec)

Če ste rojeni v znamenju rib, že veste, da privlačite srečo. Zaradi vaše občutljive narave se vam včasih zdi, da je vaše življenje polno težkih preizkušenj, a če ste popolnoma iskreni, dobro veste, da vam gre v resnici precej dobro in da to ni vedno povezano z vašimi dejanji ali trudom – stvari se običajno pač izidejo v vašo korist.

V resnici prav vsi navijamo za to, da boste zadeli na lotu, predvsem zato, ker vemo, da boste z denarjem naredili največ dobrega. Večino ga boste verjetno razdali za dobre namene in tako skušali rešiti svet. Odličen načrt, a ko boste dejansko zadeli na loteriji, ne pozabite nekaj denarja nameniti tudi sebi, zaslužite si!

Devica (23. avgust – 22. september)

Če ste po horoskopu devica, verjetno ne namenjate preveč časa razmišljanju o tem, kako srečni ste v resnici, saj se v vašem življenju dogaja ogromno drugih stvari. A če si vzamete par minut, se usedete in o tem razmislite, boste hitro ugotovili, da ste bili rojeni pod zelo srečno zvezdo.

Ker ste zelo realni in prizemljeni, se vam nakup loterijske srečke verjetno zdi popolna neumnost – a poskusite vseeno, saj boste morda ugotovili, da ste precej bolj srečni kot se vam je zdelo.

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.