V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

5 najbolj ukazovalnih znamenj horoskopa

Nekateri ljudje raje in bolj pogosto ukazujejo kot pa drugi – le zakaj je temu tako? Morda pa na to vpliva tudi znamenje horoskopa, v katerem smo rojeni … Vas zanima, katera znamenja horoskopa so najbolj nagnjena k ukazovanju?

Preden pa začnemo, morate še nekaj vedeti: ukazovalnost je sicer lahko za druge ljudi zelo neprijetna, vendar pa vse le ni negativno. Biti ukazovalen pomeni tudi, da veste, kaj si želite od življenja, in da stvari uredite bolj učinkovito kot večina drugih ljudi. Ukazovalni ljudje so tisti, zaradi katerih se na svetu zgodijo mnoge pozitivne spremembe. Nikoli torej ne pozabite, da ima prisotnost na seznamu najbolj ukazovalnih znamenj tudi svoje koristi … Bodite odločni še naprej!

#5: Lev

Levi so znani po svoji odločnosti, zato niti ni presenetljivo, da so na seznamu najbolj ukazovalnih znamenj. Je pa res, da je njihova ukazovalnost precej mile oblike. Po osebnosti niti niso tako zelo zahtevni, vedo pa, da morajo biti odločni, če želijo, da jih drugi ljudje spoštujejo.

Kaj lahko pričakujete od leva?

Nič hujšega, le občasen prijateljski nasvet, ki pa v resnici ni nasvet, temveč zahteva. Večino časa pa je ukazovalnost levov bolj kot kaj drugega le rahlo zabavna, zato nikar ne skrbite, da vam bodo zares nadležni. Levi so sicer strogi šefi, zelo odkriti prijatelji in zahtevni partnerji, vendar pa z veseljem pokažejo hvaležnost, če z njimi ravnate spoštljivo.

Nivo ukazovalnosti na lestvici od 1 do 10

6 ob slabih dneh, 3 ali 4 ob dobrih. Ujemite jih na dober dan, pa se nimate česa bati!

#4: Škorpijon

Škorpijoni na svet okoli vseh nas gledajo na poseben način, zato je njihova ukazovalnost posledica njihovega truda, da najdejo svoje mesto v tem norem svetu. Zelo so natančni in vedno želijo biti učinkoviti, zato ne prenesejo lenih in nesposobnih ljudi.

Kaj lahko pričakujete od škorpijona?

Sarkastične pripombe glede vaših slabosti so pogost pojav pri druženju s škorpijoni, vendar pa na vas nikoli ne bodo močno pritiskali, saj ne morejo prav dolgo gledati, da nekaj ni urejeno, zato bodo delo namesto vas opravili kar sami. Čeprav vam bo to pustilo več prostega časa, boste pa zagotovo izgubili njihovo spoštovanje. Zelo slab obet za napredovanje ali tisto tako željeno dovoljenje za divji vikend s prijatelji (ali prijateljicami) …

Nivo ukazovalnosti na lestvici od 1 do 10

7, če ne igrate po njihovih pravilih, in 4, če jih pozorno poslušate in jim prikimavate (oziroma se vsaj pretvarjate, da to počnete). Nič dramatičnega torej, nikar pa ne pojdite predaleč, saj boste to zagotovo obžalovali.

#3: Ribi

Ljudje, rojeni v znamenju rib, so pogosto zelo inteligentni in iznajdljivi, zato jih v bistvu ne morete pretentati ali z njimi manipulirati. Skorajda lahko vidijo v vašo dušo, zato dobro vedo, kaj bi morali oziroma ne bi smeli početi. Tako vsaj sami mislijo …

Kaj lahko pričakujete od rib?

Njihova ukazovalnost sploh ni nevljudna ali intenzivna, je pa vsekakor vztrajna. Če riba izvoha, da niste storili nečesa, kar bi morali, vam bo neprestano dihala za ovratnik. Njihova pričakovanja boste nekaj časa sicer lahko uspešno ignorirali, počasi pa se boste zlomili pod njihovim pritiskom in jim ustregli, samo da se jih znebite. Bistro, kaj?

Nivo ukazovalnosti na lestvici od 1 do 10

Na začetku zgolj 4 ali 5, če pa kmalu ne ugodite njihovim zahtevam, lahko hitro naraste na zelo neprijetnih 8!

#2: Devica

Na nesrečo vseh v njihovi bližini je ukazovalnost devic preprosto nesramna. Njihove osebnosti ne premorejo prav veliko potrpljenja, hkrati pa so zelo čustvene – kombinacija obojega včasih ustvari ukazovalne eksplozije zahtev, zamer in neprijetnih posledic v različnih oblikah. Popolno za ljudi, ki so preveč neodločni ali malce mazohistični, kaj pravite?

Kaj lahko pričakujete od device?

Skoraj vse, kar ste videli v svojih nočnih morah. Če se nekaj ne sklada z vizijo device, se pripravite na konstantno sitnarjenje, ki se včasih prelevi tudi v sovraštva polno kritiziranje, ki lahko popolnoma uniči vašo samozavest. Po drugi strani pa lahko pričakujete tudi veliko nagrad, če boste vsaj deloma storili, kar od vas devica pričakuje. Ključ do uspeha pri devicah je torej sklepanje kompromisov!

Nivo ukazovalnosti na lestvici od 1 do 10

Žal večino časa nekje med 7 in 8. Sprejmite jih takšne, kot so, ali pa zbežite daleč, daleč stran!

#1: Tehtnica

Ukazovalnost tehtnice je najbolj strašljiva oblika ukazovalnosti – tiha ukazovalnost. Tehtnice vam ne bodo ukazovale neposredno, vas pa bodo kljub temu prisilile, da stvari naredite po njihovo z uporabo izjemno »kreativnih« metod. Zaradi tega so tehtnice izjemno učinkoviti voditelji, kar tudi pomeni, da običajno dobijo nagrado v zameno za svojo zahtevno osebnost – profesionalno uspešnost.

Kaj lahko pričakujete od tehnice?

Če ne razumete njihovih relativno nežnih potiskov v pravo smer (ali pa se preprosto odločite, da jih ignorirate), vas v naslednjih dneh ali tednih najbrž čaka tole: tiha maša, slaba volja, nespoštljivo vedenje, strogi in nepričakovani komentarji glede vašega videza/inteligence/sposobnosti in tudi fizična bolečina… Ne, ne, saj se šalimo. Glede fizične bolečine. Vse ostalo je res. Vso srečo! Morate pa seveda vedeti, da device v osnovi nimajo slabih namenov. So pa pripravljene storiti marsikaj, da se stvari uredijo, kot se morajo.

Nivo ukazovalnosti na lestvici od 1 do 10

Če storite, kar od vas pričakujejo, ne bi smele preseči 5 ali 6. Če pa ne, vam moramo žal povedati, da bo njihova ukazovalnost nevarno blizu 10.

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.