V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

4 znamenja zodiaka, ki so vedno videti slabe volje (tudi, če v resnici niso)

Nekateri ljudje so vedno videti, kot da je njihov kužek ravnokar odšel v večna lovišča. Najprej se vam verjetno zdi, da se jim je očitno zgodilo nekaj hudega, a ko jih bolje spoznate, ugotovite, da to ne drži – takšni so pač po naravi. Da se boste lahko izognili zmedi in neprijetnim situacijam, smo za vas pripravili seznam 4 znamenj zodiaka, ki so vedno videti slabe volje, čeprav v resnici niso – vsaj ne tako zelo, kot je videti.

Rak

(21. junij – 22. julij)

Dragi Rak, žal vam moramo povedati, da ste videti kot definicija slabe volje. Seveda, v najstniških letih je bilo to strašno skrivnostno in zapeljivo temačno, kar je bilo izjemno seksi, a ko ste odrasli, ste videti le še sitni in slabe volje. Ste seveda zelo čustveni, kar je lahko precej romantično in zelo privlačno za nasprotni spol – a slej kot prej se bodo ljudje naveličali vašega negativnega pogleda na življenje in naredili korak naprej.

Seveda lahko na stvari pogledate tudi drugače in rečete, da ste pač temperamentne narave, a vsi vemo, kaj se v resnici dogaja – od trenutka, ko se zbudite, vam gre večina stvari na živce. Saj vemo, svet je lahko precej neprijeten kraj, a vseeno skušajte v vsaki izkušnji poiskati tudi kaj pozitivnega – v nasprotnem primeru boste verjetno končali sami (in strašno sitni, seveda).

Devica

(23. avgust – 22. september)

Draga Devica, saj vemo, da niste namenoma tako negativni – a večinoma si pač ne morete pomagati. Imate pač izjemno močno željo, da nadzorujete prav vse, kar se dogaja v vašem življenju, in ker to seveda ni vedno mogoče, se vam pogosto dogajajo dolga obdobja slabe volje.

Saj razumemo, želite si pač, da bi vse šlo po vaših načrtih in da bi vsi upoštevali vaša pravila. Svet bi bil morda precej lepši, če bi bilo to mogoče, a žal ne gre tako. Vseeno bo bolje, če se nehate obremenjevati z vsako malenkostjo, ki gre v vašem življenju »narobe« (vsaj po vaših standardih), in se raje malo sprostite. Vaše življenje bo namreč mnogo lažje, če boste stvari sprejemali takšne, kot so, in če boste malce bolj spontani.

Škorpijon

(23. oktober – 21. november)

Dragi Škorpijon, imate strašno nesrečno lastnost – ne morete se pretvarjati, da ste dobre volje, zato ljudje vedno vedo, ko ste potrti. Seveda je krasno, da ste vedno odkriti glede svojih čustev, a vseeno se sprašujemo, če ste se na tem seznamu znašli upravičeno ali če gre morda le za to, da drugi mnogo bolje skrivajo svoja prava čustva in razpoloženje.

Seveda imate dovolj razlogov za slabo voljo. Le stežka zaupate ljudem, pa tudi na splošno niste preveč optimistični – če gredo stvari narobe, je precej lažje, če že vnaprej niste pričakovali preveč, kajne? Res je, a točno to vam preprečuje, da bi popolnoma uživali v svojem življenju. Morda bi bilo pametno, da vsake toliko časa tvegate in verjamete, da se dogajajo tudi dobre stvari – in, kdo ve, morda se bo kakšna od njih tudi dejansko zgodila.

Kozorog

(22. december – 19. januar)

Dragi Kozorog, saj vemo, radi bi bili pogosteje dobre volje, a za to preprosto nimate časa. Veliko imate za postoriti in smehljanje vam pri tem ne bo v pomoč, a vseeno vam zagotavljamo, da občasen nasmeh ne bo škodil vaši produktivnosti.

Vaša slaba volja je večinoma posledica vašega ciničnega, sarkastičnega pogleda na svet. Že vnaprej veste, da bodo stvari zelo kmalu šle zelo narobe, zato ste že vnaprej slabe volje. Super je, da ste vedno pripravljeni, a le malo je stvari, ki jih ljudje sovražijo bolj, kot da jim nekdo reče »Saj sem ti rekel!«, ko se zgodi nekaj slabega. Imamo nasvet za vas: čim prej se sprijaznite z dejstvom, da ne gre vedno vse narobe, pa boste lažje in hitreje spremenili tudi svoj pogled na svet.

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.