Vlažilec zraka Air Pure

Air Pure vlažilec zraka
Photos
  • Videi
  • Fotografije
Air Pure vlažilec zraka Air Pure vlažilec zraka Air Pure vlažilec zraka Air Pure vlažilec zraka
Vlažilec zraka Air Pure

Št. ID: 105919514 | SKU: 1000095243

Stilsko oblikovan vlažilec zraka je nepogrešljiv dodatek v vsakem domu. Skrbi za svežino zraka, lajša težave z dihali in alergijami, ter prepričuje izsušitev sluznice. Odličen za vaše počutje, čudovit dodatek za vaš dom.

Zaloga: 5
49,90 €

Trgovine, kjer lahko izdelke prevzamete Preverite tukaj >

Preverite kakšne možnosti plačila imate. Preverite tukaj >

Pokličite nas na: 080 10 15
Podatki o izdelku

Izboljšate svoje udobje in zdravje

Se redno zbujate z zamašenimi sinusi, krvavim izcedkom iz nosu, razpokanimi ustnicami ali imate suho kožo? Preizkusite naš najnovejši vlažilec zraka AIR PURE, ki vam bo zagotovil čist, vlažen zrak in s tem zdravo spalno okolje.

Relativna vlažnost zraka vpliva na to, kako se počutimo v našem domu. Ko je zrak v našem domu suh, smo podvrženi h suhi koži, vnetjem sinusov, suhemu grlu, draženju nosne sluznice ter suhemu kašlju. To še posebej velja v zimskem obdobju, ko zaprte prostore bolj intenzivno ogrevamo in manj zračimo.

Dormeo air pure vlažilec zraka je tako najboljša rešitev, saj povečuje vlažnost v sobi ali celotnem domu. Tako le s preprostim dodajanjem vlage močno izboljšamo splošno počutje in se tako izognemo lažjim zdravstvenim neudobnostim.

Air pure je ultrazvočni vlažilec zraka, kar mu zagotavlja izjemno tiho delovanje.

Prednosti vlažilnika Aire Pure:

  • Ultrazvočni vlažilec zraka z Led lučko - zelo tiho delovanje
  • Zbiralnik vode, ki zagotavlja max.čas delovanja: 9h
  • Samodejni izklop v primeru pomanjkanja vode.
  • Vidni nivo vode – lažje nadzorovanje porabe
  • Enostavno prenašanje iz prostora v prostor.
  • Narejen iz recikliranih plastičnih delov.

Višja vlažnost izboljšuje kakovost življenja

Vlažilnik zraka Air Pure je inovativna rešitev, ki povečuje vlažnost v vašem domu in skrbi za popolno udobje in pozitivno vpliva na vaše počutje in zdravje.

Za optimalno udobje in zdravje je idealna relativna vlažnost okoli 45%. Vlažilnik Dormeo Air Pure vam lahko pomagajo doseči to in posledično izboljšala vaše zdravje. Vlažnost deluje kot naravno vlažilno sredstvo, ki lahko pomaga pri lajšanju različnih zdravstvenih težav. Dormeo Air Pure pomaga tudi ljudem, ki imajo težave z dihanjem ali v času prehlada.

Tehnične specifikacije
Dodatna Informacija Izdelek ima skladno z določbami Pravilnika o blagu, za katero izda garancija za brezhibno delovanje (Uradni list RS, št. 14/12) 1-letno obvezno garancijo po zakonu.O morebitnih možnostih drugih poprodajnih storitev vas bo, v kolikor bodo te storitve na voljo, ob potrditvi ponudbe s telefonskim klicem seznanil naš prodajni svetovalec.
Program Dormeo dnevna soba
Trgovine, kjer lahko izdelke prevzamete

Pri določenih izdelkih vam ponujamo tudi osebni prevzem v naših poslovalnicah po celi Sloveniji. Ko boste vaše naročilo zaključevali, vam bo ponujena možnost izbire poslovalnice. V kolikor poslovalnice ne bo na seznamu, izdelka trenutno tam ni mogoče prevzeti.

Mnenja strank 0 mnenj

Kako bi ocenili ta izdelek? *

 
1 1 zvezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ocena
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.