V košarici nimate izdelkov.

Preizkusite

Škropilnik Point Perfect Point Perfect

Škropilnik Point Perfect
Photos
  • Videi
  • Fotografije
Škropilnik Point Perfect Škropilnik Point Perfect Škropilnik Point Perfect Škropilnik Point Perfect Škropilnik Point Perfect Škropilnik Point Perfect
-63%
Škropilnik Point Perfect Point Perfect

Št. ID: 105893345 | SKU: 1000087917

Pametni škropilnik Point Perfect ima 12 prilagodljivih glav, ki se nagnejo, da istočasno poškropijo več izbranih površin. Omogoča zalivanje različnih kotov in višin ter ima možnost pokritja vse do 35 m2.

 

Ne zamudite ugodne ponudbe in si ob nakupu raztegljive cevi Xhose zagotovite škropilnik Point Perfect brezplačno!

Škropilnik Point Perfect Point Perfect

Redna cena: 7,90 €


Akcijska cena: 2,90 €

Preverite kakšne možnosti plačila imate. Preverite tukaj >

Pokličite nas na: 080 10 15
Podatki o izdelku

Tako upogljiv, da lahko poškropi povsod

Sami poškropite tu, svoj škropilnik nastavite na drugem koncu vrta - a nemogoče je zaliti prav vse! Ste že naveličani tega, da morate nenehno spreminjati smer svojega škropilnika ali pa da med zalivanjem svojega vrta ali trate zalijete še svojo hišo, avto ali pločnik?

Predstavljamo vam škropilnik Point Perfect - pametno škropilno rešitev, ki se vam res popolnoma prilagodi, zato predstavlja popolno rešitev za potrebe vaše trate oziroma vrta.

12 mehkih prilagodljivih glav, ki jih lahko upognete ali obrnete v prav vse smeri

Običajni škropilniki škropijo vodo le v krogu ali pa se premikajo naprej in nazaj, škropilnik Point Perfect pa je bil oblikovan z mislijo na nenavadne oblike trat in vrtov. 12 mehkih upogljivih glav se upogne in nagne, zato lahko katerokoli izbrano površino zalijete hitro in enostavno. Preprosto privijte katerokoli vrtno cev, glave upognite v želeno smer in že vam je na voljo prilagodljiv sistem za zalivanje - v le nekaj sekundah.

  • Zalijte svoj vrt, grmovje in viseče rastline naenkrat.
  • Poskrbite za neprivlačna suha območja vašega dvorišča.
  • Zalijte ožje predele ali uporabite direkten curek, ki bo brez težav poskrbel tudi za 12 metrov dolge zaplate trave.
  • Nastavite višino vodnega curka, da ta ne bo škropil po pločniku in nesrečnih pešcih.

Posebno nameščanje za škropljenje z različnih višin

Škropilnik Point Perfect lahko namestite tudi na višjo pozicijo (denimo na drevo ali na verando) in tako z višine zalivate predele različnih kotov in smeri. Sedaj vam ne bo več treba zalivati rož ene za drugo - vse lahko zalijete naenkrat in si privoščite več časa s svojo družino!

Uživajte skupaj z otroci ob vročih poletnih dneh

Škropilnik Point Perfect je tudi odličen za zabavo v družbi otrok. Uporabite ga za različne vodne igre ob vročih poletnih dneh. Običajni škropilniki so nerodni in se hitro prevrnejo, škropilnik Point Perfect pa ostaja na svojem mestu.

Zalije vse do 35 m2 in kakršnokoli obliko trate

Predstavljajte si popoln sistem zalivanja za vašo nepravilno oblikovano trato ali vrt! Škropilnik Point Perfect lahko zalije vse do osupljivih 35 m2 in je primeren za uporabo z vsako vrtno cevjo, zato je resnično vsestransko vodno orodje za prav vsako obliko trate ali vrta.

Dodatne informacije
Popust (-80%) je v na računu obračunan kot »seštevek« popustov prvotnega ter dodatnih znižanj, upoštevajoč ceno pred znižanjem (29,90€), znižano ceno (19,90€), dodatne znižane cene (9,90€) ter še dodatno znižane cene (5,99€).
Tehnične specifikacije
Dodatna Informacija O morebitnih možnostih drugih poprodajnih storitev vas bo, v kolikor bodo te storitve na voljo, ob potrditvi ponudbe s telefonskim klicem seznanil naš prodajni svetovalec.
Dodatne funkcije 12 prilagodljivih glav, zalije vse do 35 m2, preprosto sestavljanje
Mere višina: 11 cm, premer: 9 cm

Mnenja strank 0 mnenj

Kako bi ocenili ta izdelek? *

 
1 1 zvezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ocena
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.