V košarici nimate izdelkov.

Preizkusite
 • 15-dnevni odstop od nakupa
 • 100% varen nakup
 • Nakup na obroke

Otroško ležišče Fresh Prima 90x190 Fresh Prima

Fresh Prima Otroško ležišče Fresh Prima 90x190
Photos
 • Videi
 • Fotografije
Fresh Prima Otroško ležišče Fresh Prima 90x190 Fresh Prima Otroško ležišče Fresh Prima 90x190 Fresh Prima Otroško ležišče Fresh Prima 90x190 Fresh Prima Otroško ležišče Fresh Prima 90x190 Fresh Prima Otroško ležišče Fresh Prima 90x190 Fresh Prima Otroško ležišče Fresh Prima 90x190
Otroško ležišče Fresh Prima 90x190 Fresh Prima

Št. ID: 105991578| SKU: 1000124591

3-consko ležišče visoke kakovosti, ki nudi oporo in udobno višino jedra. Prevleka vsebuje 2 cm spominske pene, zato se popolnoma prilagodi vašemu telesu.
319,90 €

Dostava na dom ali osebni prevzem? Preverite možnosti

Preverite kakšne možnosti plačila imate. Preverite možnosti

Želite izdelku dodati podaljšano jamstvo?
Dodaj podaljšano jamstvo
2 leti (29,90 €)
Pokličite nas na: 080 10 15
Podatki o izdelku
 • Ležišče običajne velikosti: odlična velikost, ki omogoča rast vse do odraslosti
 • Popolna čvrstost: ležišče ni ne trdo, ne mehko. Nudi oporo in je ergonomično, saj ima 3 cone udobja, ki zagotavljajo zdrav spanec vašega odraščajočega otroka
 • Popolna svežina: edinstven sistem ventilacije omogoča nenehen pretok zraka in tako zagotavlja sveže spalno okolje noč za nočjo
 • Proti-bakterijsko in proti-alergijsko ležišče: odlična izbira za otroke, ki trpijo zaradi alergij in astme.
 • Odstranljiva in pralna prevleka s srebrno zaščito CleanEffect® za zdravo in čisto okolje brez bakterij, pršic in vonjev.
 • Dinamična termoregulacija: pomaga vašim otrokom ohranjati občutek toplote pozimi in prijetnega hladu poleti
 • 60 dni brez tveganja in 15 let podaljšane garancije.
 • Pakiranje: Vakuumsko pakiranje v kompaktni škatli in dostava do vrat.
 • Plačilo na obroke

Popolna čvrstost in popolna svežina

Ležišče Fresh Prima ni ne trdo, ne mehko, pač pa nudi oporo in ima 3 cone udobja. Kombinacija materialov, ki nudijo oporo hrbtu vašega otroka (za popolno čvrstost) in materialov, ki telesu omogočajo dihanje (za popolno zračnost). Opora je pomembna, saj vašemu odraščajočemu otroku omogoča zdrav spanec. Najbolj udoben in zdrav spalni položaj je položaj z zravnano hrbtenico, zato potrebujemo ležišče, ki nudi oporo. Skupna višina je 18 cm - 16 cm jedra in 2 cm spominske pene, všite v prevleko, ki izboljša spalno udobje.

Proti-bakterijsko in proti-alergijsko ležišče s pralno prevleko

Čudovito mehka prevleka vsebuje bogato spominsko peno, zato se popolnoma prilagodi telesu vašega otroka. Obenem je tudi izjemno higienična. V mehko bombažno blago so vtkana s srebrom prevlečena vlakna, blago pa je dodatno zaščiteno še s srebrno zaščito CleanEffect®. Ta učinkovito deluje kot zaščita proti pršicam, bakterijam in vonjem. Odstranljivo prevleko lahko enostavno odpnete in jo kadarkoli operete. Poskrbite za boljši spanec svojega otroka z ležiščem Fresh Prima, ki ne bo gostilo ali privabljalo stvari, ki bi kvarile spanec.

60-dnevno preizkusno obdobje in 15 let podaljšane garancije.

Ponujamo vam 60 noči brez tveganja. Če se odločite, da ležišče Fresh Prima ni primerno za vašega otroka, vam bomo vrnili ves denar. Ležišče ima 15-letno garancijo. To je 5.470 juter zbujanja v pripravljenost na nov dan, poln avantur.

Materiali vrhunske kakovosti, ki ustvarjajo optimalno okolje za spanje

 1. Dve plasti pene Ecocell® zagotavljata odlično spalno udobje in prilagodljivost.
 2. Vzmeti Octasprin®, prejemnice številnih nagrad, ki se skrivajo v osrčju ležišča, se prilagodijo in gibljejo skupaj s telesom vašega otroka. Pena Ecocell® in vzmeti Octaspring® ustvarijo edinstven sistem ventilacije, ki omogoča nenehen pretok zraka, zato spalno okolje noč za nočjo ostaja sveže. Zahvaljujoč tej edinstveni strukturi ležišče ne prenaša gibanja.
 3. 2 centimetra spominske pene se popolnoma prilagodita telesu vašega otroka in zagotovita mehko oblazinjenje. Prevleka je impregnirana s srebrom prevlečenimi vlakni in obdelana s srebrno prevleko CleanEffect®, ki zagotavlja svežino in proti-bakterijsko zaščito.
 4. Ležišče ima tudi 4 stranske ročaje za lažje dvigovanje in obračanje, zaradi katerih ležišče lažje namestite v posteljni okvir.

4 enostavni koraki za namestitev ležišča

 • Previdno prerežite zunanjo vrečo s škarjami, pri tem pa bodite previdni, da ne prerežete plastične vreče znotraj ležišča. Ne uporabljajte noža.

 • Vakuumsko zapakirano ležišče položite na svojo posteljo.

 • Previdno ob straneh prerežite plastično vrečo in počakajte, da se ležišče takoj začne raztegovati. Odstranite plastično vrečo.

 • Počakajte 6 ur, da se ležišče popolnoma raztegne.

Tehnične specifikacije
Antibakterijska prevleka Da
Bed Size Single Bed
Cone jedra 3
Dodatna Informacija Poleg 2-letnega jamčevanja za stvarne napake po Zakonu o varstvu potrošniku (Uradni list RS, št. 98/04 – uradno prečiščeno besedilo, 114/06 – ZUE, 126/07, 86/09, 78/11, 38/14 in 19/15) je potrošniku dana tudi prostovoljna garancija za dobo 2 let od nakupa.

O morebitnih možnostih drugih poprodajnih storitev vas bo, v kolikor bodo te storitve na voljo, ob potrditvi ponudbe s telefonskim klicem seznanil naš prodajni svetovalec.
Jedro Foam layers: polyurethane foam (Ecocell®), Springs layer: 100% polyurethane foam springs (Ecocell®),
Linija Dormeo Harmony
Podaljšano jamstvo 15 let
Pralna prevleka Da
Prevleka Fabric: 96% polyester, 3% cotton, 1% cotton (silver coated fibers); Non-woven fabric: 100% polypropylene
Program Dormeo spanje
Trdnost srednje
Višina 18 cm
Trgovine, kjer lahko izdelke prevzamete

Mnenja strank 0 mnenj

Kako bi ocenili ta izdelek? *

 
1 1 zvezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ocena
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.