Ta stran uporablja piškotke
S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši nakup, naprednejše funkcije in spletno analitiko. Ali dovolite nameščanje piškotkov na svojo napravo?
Dovolim uporabo piškotkov
Več informacij o piškotkih
tooltip after the triger
tooltip after the triger
Pokličite brezplačno na: 080 1810

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.

x
DormeoImate vprašanje? Kliknite tukaj.

Ponudba velja še:
[banner_timer]
Akcija je koncana!
Sledite nam na
DRUŽABNIH OMREŽJIH
Omogočamo plačilo preko
PayPal sistema

Prešite odeje, poletne odeje, zimske odeje

Pri izbiri odeje se večkrat znajdemo v precepu, kakšno izbrati. Pri prešitih odejah so najbolj praktične odeje 4 letni časi, saj lahko takšno odejo uporabljate v vseh letnih časih. Pri izbiri odeje upoštevajte predvsem to, kako topla je vaša spalnica, pa tudi ali ste z odejo pokriti le vi ali tudi vaš partner, otroci, ki skupno oddajate več toplote. Seveda pa se je potrebno odločiti tudi za material, ki vam najbolj ustreza. Pri Dormeou vam ponujamo odeje, ki bodo zagotovo zadovoljile najbolj izbrane okuse. Najboljši materiali kot so bambus, bombaž, volna, mikrovalkna Wellsleep in inovativna vlakna naravnega izvora Tencel so naše zagotovilo, da vas bo odeja Dormeo preprosto očarala. Nudi pa vam tudi pester izbor dekorativnih odej Dormeo, ki vam nudijo prijetno razvajanje in popestritev vašega doma.

Studio Moderna, finančne in intelektualne storitve ter trgovina, d. o. o., Podvine 36, 1410 Zagorje ob Savi, matična številka: 5566975, davčna številka: SI-95400818, št. registrskega vložka: 1/5174/00, osnovni kapital: 1.260.724,42 EUR. Studio Moderna, d.o.o., je zavezanec za placilo davka na dodano vrednost.