V košarici nimate izdelkov.

Preizkusite
  • 15-dnevni odstop od nakupa
  • 100% varen nakup
  • Nakup na obroke

Komplet pripomočkov za Nutribullet Delimano

Komplet pripomočkov za Nutribullet Delimano
Photos
  • Videi
  • Fotografije
Komplet pripomočkov za Nutribullet Delimano
Komplet pripomočkov za Nutribullet Delimano

Št. ID: 104735656 | SKU: 1000070870

Obvezen komplet pripomočkov za vsakega lastnika Nutribulleta Vključuje 2 pokrovčka za na pot, 2 nizka kozarca, 1 ekstrakcijsko rezilo. Združljiv z: Nutribullet, Nutribullet 600 5pcs set, Nutribullet Pro 9pcs set.

 

29,90 €
24,90 € Klub 5*

Dostava na dom ali osebni prevzem? Preverite možnosti

Preverite kakšne možnosti plačila imate. Preverite možnosti

Pokličite nas na: 080 10 15
Podatki o izdelku

Sedaj je na voljo kozarec za prav vsakogar

Pripravite svoje najljubše napitke Nutriblast in v njih uživajte na poti!

Vaša vsakodnevna Nutribullet rutina bo pravkar postala še boljša - z obveznim kompletom pripomočkov na Nutribullet vam nikoli več ne bo treba skrbeti, da bi izgubili svoje rezilo ali pokrovček. Poleg tega pa je sedaj na voljo kozarec za prav vsakogar v gospodinjstvu, zato lahko pripravite svoje najljubše napitke Nutriblast in v njih uživate na poti.

Prihranite čas in preprečite nered, ki nastane ob prelivanju - posamezne porcije napitkov Nutriblast so sedaj še bolj enostavne

Nizki kozarci s prostornino 0,5 l so popolni za posamezne porcije napitkov Nutriblast. Sedaj lahko svoje energije polne sokove pripravite in pijete iz istega kozarca ter tako prihranite čas in preprečite nered, ki nastane ob prelivanju. Udoben ročaj poskrbi za lažje držanje vašega napitka, tudi med gibanjem!

Pokrovček na preklop prepreči polivanje in poskrbi za lažje pitje

Udobni pokrovčki na preklop za na pot se namestijo na nizek kozarec in poskrbijo za lažje pitje iz vašega kozarca, obenem pa preprečujejo tudi polivanje - to je še posebej uporabno, ko hitite od doma ali se vozite v avtu.

Unikaten dizajn povsem novega ekstrakcijskega rezila, ki nikoli ne potrebuje brušenja

Unikaten dizajn povsem novega ekstrakcijskega rezila v kombinaciji z ekskluzivnim vrtinčastim delovanjem Magic Bulleta ustvari še več moči, ki brez težav zmelje trda semena, debela stebla in čvrsto kožo ter tako omogoči povsem novo raven dostopa do hranil, ki se skrivajo globoko v notranjosti. Rezilo je izdelano iz nerjavečega jekla in nikoli ne potrebuje brušenja.

Kar najbolje izkoristite svoj Nutribullet Power Drink

Če ste lastnik Nutribulleta, vam je izkoriščanje zmožnosti vašega telesa, da iz hrane, ki jo zaužijete, absorbira esencialne vitamine in minerale, najverjetneje postalo rutina, brez katere ne morete več. Komplet pripomočkov za Nutribullet vam bo pomagal, da boste kar najbolje izkoristili svoj Nutribullet in še olajšali svojo rutino, kadar ste v gibanju. Združljiv z: Nutribullet, Nutribullet 600 5-piece set, Nutribullet Pro 9-piece set.

5-delni komplet pripomočkov vključuje:

  • 2x pokrov na preklop za na pot
  • 2x nizek kozarec (0,5 l)
  • 1x rezilo za ekstrakcijo
Tehnične specifikacije
Dodatna Informacija O morebitnih možnostih drugih poprodajnih storitev vas bo, v kolikor bodo te storitve na voljo, ob potrditvi ponudbe s telefonskim klicem seznanil naš prodajni svetovalec.
Material nerjaveče jeklo, plastika
Prostornina 2 x 0.5 l
Teža 0.68 kg
Trgovine, kjer lahko izdelke prevzamete

Mnenja strank 0 mnenj

Kako bi ocenili ta izdelek? *

 
1 1 zvezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ocena
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.