Ležišče Aloe Vera

-13%

Zelo čvrsto ležišče Aloe Vera je visoko 16 cm. Z jedrom iz pene Ecocell® vaši utrujeni hrbtenici nudi trdno oporo ter se ji popolnoma prilagodi, hkrati pa vas ščiti pred bakterijami in pršicami. Ležišče ima 30 noči testnega obdobja in 15 let podaljšane garancije. Če imate raje zelo čvrsta ležišča, je Aloe Vera prava izbira za vas. To ležišče je vaše že za 12,10 € na mesec. Več o izračunu >

Ležišče Aloe Vera

Redna cena: 269,90 €


Akcijska cena: 234,81 €

Izberite možnost
Pokličite nas na: 080 10 15
 • Kratek opis
 • Podroben opis
 • Tehnične specifikacije
 • Prevzem v trgovini
 • Možnosti plačila
Kratek opis

Zelo čvrsto ležišče Aloe Vera je visoko 16 cm. Z jedrom iz pene Ecocell® vaši utrujeni hrbtenici nudi trdno oporo ter se ji popolnoma prilagodi, hkrati pa vas ščiti pred bakterijami in pršicami. Ležišče ima 30 noči testnega obdobja in 15 let podaljšane garancije. Če imate raje zelo čvrsta ležišča, je Aloe Vera prava izbira za vas. To ležišče je vaše že za 12,10 € na mesec. Več o izračunu >

Preberite več
Podroben opis
 • 60 NOČI BREZ TVEGANJA – 100% varen nakup

  Bodite 100% prepričani! Na Dormeo® ležišču lahko v udobju svojega doma sanjate kar 60 dni. V primeru, da se na ležišču ne bi dobro naspali, vam bomo vrnili celotno kupnino.

 • 15 LET PODALJŠANEGA JAMSTVA

  Ker trdno verjamemo v kakovost naših Dormeo® ležišč, vam ob nakupu letvenih podlag omogočamo 15 let podaljšanega jamstva. To vam ponuja kar 5.470 noči mirnega spanca.

 • KLIKNITE IN PREVZEMITE

  Preprosto - kupite na spletu, prevzemite v želeni poslovalnici. S klikom naročite želene izdelke in izberite poslovalnico, v kateri jih boste prevzeli. Ostalo za vas uredimo mi.  

Vstopite v svet negovalnega spanca!

Prepustite se razvajanju, ki ga vaši koži in čutom ponuja ležišče z aloe vero.

Popolna prilagodljivost in optimalna zaščita hrbtenice med spanjem.

Da bo vaše ležišče postalo prava oaza miru in udobja, smo njegovo prevleko obogatili z izvlečki aloe vere, ki kožo pomirja, jo neguje, vlaži in pomlajuje.

Nežno in sproščujoče.

 

Aloe vera - za svež in spočit videz

Prevleka z aloe vero razvaja vašo kožo in čute. Ta čudežna rastlina blagodejno deluje na zdravje, saj:

 • pozitivno deluje na imunski sistem,
 • učinkuje antibakterijsko in antivirusno,
 • pomirja, blaži stres in vas zaziblje v miren sen.

Za najbolj pomirjujoč spanec doslej.

Najbolj čvrsto ležišče za popolno oporo

Udobno, a hkrati čvrsto ležišče, daje vašemu telesu zanesljivo oporo in lajša bolečine v hrbtenici.

Visoko ortopedsko in anatomsko za vaše dobro počutje.

 

Popolna opora in blagodejno udobje v 1 ležišču

Ležišče Aloe vera je najtrše ležišče v družini Dormeo. Odlikuje ga čvrsta sestava, hkrati pa izjemno mehka in nežna prevleka. Ortopedsko ležišče Aloe vera je idealna rešitev za vse, ki si med spanjem želite trdno podporo za regeneracijo vaše utrujene hrbtenice.

Dormeo Aloe vera iz čvrste pene Ecocell je pravi balzam za bolečo hrbtenico, sklepe in boke. Z ležiščem Aloe vera se več ne boste zbujali v bolečinah, ampak se boste počutili prerojeni in polni energije!

Anatomsko in ortopedsko za popolno podporo hrbtenici

Anatomsko in ortopedsko oblikovano ležišče Aloe vera daje oporo vašemu telesu natančno tam, kjer jo potrebuje in s tem ohranja vašo hrbtenico v naravnem položaju:

 • čvrsto jedro zagotavlja dobro podporo ramenom, hrbtenici, križu, trtici in petam,
 • nudi primerno podlago hrbtenici, hkrati pa je tako udobno, da vam omogoča nemoten spanec.

Tako je ležišče idealno za pravilen položaj hrbtenice, hkrati pa je tako udobno, da vam omogoča nemoten spanec.

Jedro iz Ecocell pene - za svežino in optimalno prezračevanje ležišča

Ležišče iz Ecocella zaradi celične strukture diha in prepušča zrak v vse smeri.

Vlaga, ki jo telo izloča med spanjem, se sproti odvaja iz ležišča s pomočjo zračnikov, zato ostaja vaše ležišče suho in prijetno. Zaradi tega boste na ležišču Aloe Vera spali dobro tudi vsi, ki vam je ponoči pogosto vroče.

Zanesljiva zaščita proti pršicam za miren spanec

Alergiki zelo dobro vedo, kako pomembna je zaščita ležišča pred pršicami. Da boste mirno spali brez skrbi pred alergeni, smo ležišče Aloe vera zaščitili pred pršicami in prahom na 3 različne načine:

 • impregnacija CleanEffect® preprečuje zadrževanje hišnih pršic in razvoj bakterij ter glivic,
 • plast antialergijske silikonske vate ščiti ležišče pred pršicami.

Življenjsko dobo ležišča lahko podaljšate z uporabo kakovostne letvene podlage

Kakovostna letvena podlaga lahko močno podaljša življenjsko dobo vašega ležišča, saj:

 • preprečuje zadrževanje vlage in s tem plesnenje ležišča ter
 • enakomerna opora preprečuje posedanje.
 • ljubitelje tršega ležišča
 • vse, ki iščete osnovni tip ležišča, ki vašemu telesu nudi ortopedsko podporo
 • vse, ki si želite ležišče, ki bo dobro podprlo hrbtenico
 • alergike, saj dvojna zaščita pred pršicami zagotavlja miren spanec.

 

Tehnične specifikacije
Antibakterijska prevleka Da
Dodatna Informacija Poleg 2-letnega jamčevanja za stvarne napake po Zakonu o varstvu potrošniku (Uradni list RS, št. 98/04 – uradno prečiščeno besedilo, 114/06 – ZUE, 126/07, 86/09, 78/11, 38/14 in 19/15) je potrošniku dana tudi prostovoljna garancija za dobo 2 let od nakupa.

O morebitnih možnostih drugih poprodajnih storitev vas bo, v kolikor bodo te storitve na voljo, ob potrditvi ponudbe s telefonskim klicem seznanil naš prodajni svetovalec.

Ob nakupu ležišča skupaj z letveno podlago prejmete tudi dodatno 15-letno podaljšano jamstvo na ležišče.
Jedro pena Ecocell®
Linija Dormeo Comfort
Material Ecocell® pena, Naravni materiali
Podaljšano jamstvo 15 let
Prevleka obogateno z aloe vero
Program Dormeo spanje
Trdnost Zelo čvrsto
Višina 16 cm
Prevzem v trgovini

Pri določenih izdelkih vam ponujamo tudi osebni prevzem v naših poslovalnicah po celi Sloveniji. Ko boste vaše naročilo zaključevali, vam bo ponujena možnost izbire poslovalnice. V kolikor poslovalnice ne bo na seznamu, izdelka trenutno tam ni mogoče prevzeti.

Možnosti plačila

Kakšne so vaše možnosti plačila?

Izberite način plačila, ki vam najbolje ustreza. Lahko izbirate med naslednjimi možnostmi:

Plačilo ob povzetju

Naše izdelke lahko plačate s plačilom po povzetju. Tako plačilo je enostavno in hitro – predstavlja eno izmed najbolj preprostih oblik plačila.

Našemu svetovalcu boste ob dostavi izdelka preprosto plačali z gotovino in že boste lahko uživali v uporabi svojega izdelka! Pozanimajte se, nekatere izdelke tudi prevzamete v naših trgovinah.

Plačilo na obroke

Pri izbiri plačila izberite plačilo na obroke in izberete željeno število obrokov. Več informacij in informativni izračun prejmete ob povratnem klicu našega svetovalca.

V sodelovanju s podjetjem Summit Leasing Slovenija d.o.o., Flajšmanova 3, 1000 Ljubljana, vam omogočamo sklenitev hitrega potrošniškega kredita.

Kreditno pogodbo lahko sklenete za celotno vrednost nakupa do 3.000 EUR, lahko pa del kupnine plačate tudi z gotovino ali z drugimi plačilnimi sredstvi. Minimalni znesek kredita znaša 49,90 EUR, minimalni obrok pa 10 EUR.

Kredit lahko pridobi:

 • polnoletna fizična oseba, državljan Republike Slovenije, s stalnim prebivališčem v Sloveniji
 • redno zaposlen v Sloveniji
 • ali upokojen (prejema pokojnino v Sloveniji).

Če seštevek vašegaskupnega stanja dolga predhodno odobrenih kreditov in novim kreditom (pri Summit Leasingu) ne presega 400 EUR, lahko pridobite kredit le na osnovipredložitve osebnega dokumenta in davčne številke ter izpolnitve vloge, s katero potrjujete, da:

 • ste starejši od 21 let
 • ste lastnik nepremičnine v Republiki Sloveniji, kjer imate zadnja tri leta stalno prebivališče
 • imate odprt transakcijski račun pri banki v Sloveniji z veljavno debetno in/ali kreditno kartico
 • če ste zaposleni:
  • pri delodajalcu v Republiki Sloveniji za nedoločen čas ali za določen čas, pri čemer boste sklenili kreditno pogodbo, katere trajanje ne bo daljše od vaše zaposlitve za določen čas,
  • vaš zadnji priliv iz naslova plače znaša najmanj 500 EUR
 • če ste upokojeni:
  • vaš zadnji priliv iz naslova pokojnine znaša najmanj 400 EUR

Če ne izpolnjujete pogojev za pridobitev kredita do 400 EUR oz. če znesek vašegaskupnega stanja dolga predhodno odobrenih kreditov in novim kreditom znaša do 1.250 EUR poleg osebnega dokumenta in davčne številke potrebujete še:

 • če ste zaposleni:
  • zadnji bančni izpisek, ki ga prejmete na dom, ali internetni izpisek ali drug dokument, ki ga potrdi vaša banka in iz katerega je razviden priliv iz naslova vaše zadnje plače, pri čemer ta ne sme znašati manj kot 500 EUR,
  • če na izpisku ne piše PLAČA ali OSEBNI DOHODEK ali REDNO DELO ali SALA, predložite še plačilno listo,
  • če ste na porodniškem dopustu, predložite tudi originalno potrdilo delodajalca o zaposlitvi. Potrdilo ne sme biti starejše od 31 dni. Če ste zaposleni za določen čas, doba odplačevanja kredita ne sme presegati trajanja zaposlitve oz. je največ 12 mesecev.
 • če ste upokojeni:
  • zadnji bančni izpisek, ki ga prejmete na dom, ali internetni izpisek ali drug dokument, ki ga potrdi vaša banka in iz katerega je razviden priliv iz naslova vaše zadnje pokojnine, pri čemer ta ne sme znašati manj kot 400 EUR,
  • če na izpisku ne piše POKOJNINA ali ZPIZ ali PENZ, predložite še zadnje obvestilo ZPIZ-a.

Če vaša izpostavljenost skupaj z novim kreditom presega 1.250 EUR, predložite enako dokumentacijo, kot to velja za izpostavljenost do 1.250 EUR, pri čemer se ugotavlja vaša kreditna sposobnost. Osnova za določitev kreditne sposobnosti je priliv iz naslova vaše zadnje plače/pokojnine. Skupna mesečna obremenitev lahko znaša največ 40% osnove in jo sestavlja mesečna obveznost iz naslova novega kredita in morebitni drugi odtegljaji za plačilo iz pogodb o prodaji na obroke, kreditov in leasingov, ki so razvidni z bančnega izpiska. Pri tem mora biti izpolnjen tudi pogoj, da vam po odbitku vseh obveznosti ostane najmanj znesek v višini minimalne neto plače.

Samostojni podjetniki, osebe, ki opravljajo poklic kot samostojno dejavnost, kmetje, osebe, ki opravljajo javna dela, prejemajo avtorski honorar ali plačilo iz naslova pogodb o poslovodenju,
ne morejo pridobiti hitrega kredita.

Več informacij in informativni izračun prejmete ob povratnem klicu našega svetovalca.
Summit Leasing Slovenija si pridržuje pravico, da zavrne odobritev kredita brez obrazložitve.

Telefon: 01 548 3000 ali 01 548 3001 (od ponedeljka do četrtka od 8:00 do 16:00, v petek od 8:00 do 15:00)
Faks: 01 548 30 20
E-pošta: smkrediti@slsi.si

Plačilo s kreditno kartico na obroke (American Express)

Da bi bilo plačilo čim bolj enostavno, vam omogočamo, da izbrane izdelke plačate tudi s plačilno kartico American Express. V tem primeru vam nudimo plačilo od 2 do 6 obrokov.

Ob prejetju naročila z obročnim plačilom, vas bo kontaktiral naš agent/ka za zaključek naročila.

Če potrebujete kakršno koli nadaljnjo pomoč v zvezi z vašim naročilom, ne odlašajte in nam pošljite e-sporočilo ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko:

 • za Top Shop na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Dormeo na dormeo@studio-moderna.com ali na 080 10 15.
 • za Delimano na info@delimano.si ali na 080 14 74.
 • za Wellneo na info@wellneo.si ali na 080 27 73.
 • za Kosmodisk na kosmodisk@studio-moderna.com ali na 080 10 91.
 • za Shark na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Walkmaxx na info@walkmaxx.si ali na 080 88 67.
 • za LiveActive na info@LiveActive.si ali na 080 11 62.

Plačilo s kreditno kartico na obroke (Diners)

Da bi bilo plačilo čim bolj enostavno, vam omogočamo, da izbrane izdelke plačate tudi s plačilno kartico Diners. V tem primeru vam nudimo plačilo do 24 obrokov.
Ob prejetju naročila z obročnim plačilom, vas bo kontaktiral naš agent/ka za zaključek naročila.

Če potrebujete kakršno koli nadaljnjo pomoč v zvezi z vašim naročilom, ne odlašajte in nam pošljite e-sporočilo ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko:

 • za Top Shop na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Dormeo na dormeo@studio-moderna.com ali na 080 10 15.
 • za Delimano na info@delimano.si ali na 080 14 74.
 • za Wellneo na info@wellneo.si ali na 080 27 73.
 • za Kosmodisk na kosmodisk@studio-moderna.com ali na 080 10 91.
 • za Shark na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Walkmaxx na info@walkmaxx.si ali na 080 88 67.
 • za LiveActive na info@LiveActive.si ali na 080 11 62.

Plačilo s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA_electron, Maestro ali Activa

Naročeno blago lahko plačate tudi s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA-Electron ali Activa.

Za izvedbo plačila boste preusmerjeni na spletno stran sistema MegaPOS na kateri boste morali v obrazec vpisati števiko kartice ter ostale zahtevane podatke.

Plačevanje s plačilnimi karticami v spletni trgovini Top Shop je popolnoma varno. Za varnost smo poskrbeli z vsemi najsodobnejšimi ukrepi za varovanje vaših zaupnih podatkov. Pri plačevanju s plačilno kartico vas sistem za izvedbo plačila začasno preusmeri na posebno stran za plačevanje, kjer so vsi podatki še dodatno zaščiteni z uporabo tehnologije SSL in 128-bitnim kodirnim ključem.

Vse vaše podatke, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa, skrbno hranimo in jih v nobenem primeru ne posredujemo katerikoli tretji osebi.

Mnenja strank 3 mnenj

4,35

3 mnenje/-a

3 izdelkov

Kako bi ocenili ta izdelek? *

1 1 zvezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

saš

www.dormeo.net

10. 10. 2017

To je to!
Obožujem ga!
Všeč mi je ker spada med trša ležišča s spominsko peno in zaradi tega mi je super, ker udobno spim, berem in delam.
Za tiste ki želijo trša ležišča je to to.

Панчо

www.dormeo.bg

25. 04. 2018

Яудесен
Идеален матрак! Поддържа гърба ми изправен докато спя и на сутринта не ме боли толкова. Препоръчвам

Majka

www.dormeo.sk

5. 03. 2018

Matrac na mieru
Dobry vecer chcem sa spýtat ci robite matrace aj na mieru a ci je vhodny Aloe vera pre 3r . dietatko
....
odpoveď :
Dobrý deň, matrace na mieru sú možné iba z modelu Imemory Silver. Matrac Aloe Vera je vhodý aj pre dieťa :)
Dormeo

3 izdelkov

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.