Ta stran uporablja piškotke
S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši nakup, naprednejše funkcije in spletno analitiko. Ali dovolite nameščanje piškotkov na svojo napravo?
Dovolim uporabo piškotkov
Več informacij o piškotkih
tooltip after the triger
tooltip after the triger
Pokličite brezplačno na: 080 1810

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.

x
DormeoImate vprašanje? Kliknite tukaj.

Ponudba velja še:
[banner_timer]
Akcija je koncana!
Oceni izdelekrecommendsdoesn't recommendthis product.Admin answers:Izdelek je trenutno še na zalogiŠtevilo kosov na zalogi:Izdelka žal ni več na zalogi! Izberite drugo barvo ali dimenzijo.
gift

Objavite na:

Ležišče Carbon

ID: 0000000000

Najnovejše ležišče z dvojnim jedrom in 3-consko podporo ter karbonskimi vlakni, za učinkovito zaščito pred pršicami.

 Več informacij
Jamstva:

10 let podaljšane garancije

Testno obdobje: 30 dni
Materiali:

Ecocell® pena

Opis izdelka

Nič več strahu, ali ste izbrali prav. Preizkušajte ležišče 30 dni kar doma!

To ležišče ima 30-dnevno testno obdobje, če niste prepričani, ali vam ležišče ustreza, ga preizkusite. Če z njim ne boste zadovoljni, ga vrnite v 30 dneh od dneva nakupa in povrnili vam bomo denar. Brez vprašanj.

Dvojno jedro za podporo po vaši meri

Ležišče je sestavljeno iz dveh jeder iz napredne Ecocell® pene:

 • oranžno jedro, nudi mehkejšo podporo in dobro prilagodljivost. Primerno je za osebe, ki imajo raje mehkejšo spalno površino ali potrebujejo manj opore glede na telesno težo
 • modro jedro je bolj čvrsto in telesu nudi tršo podporo. Idealen je za osebe, ki glede na telesno težo potrebujejo več opore ali si želijo trše spalne površine.

Namen dvojnega jedra je, da ugodi različnim potrebam in željam uporabnikov – glede čvrstosti ležišča, telesne teže in seveda udobja. Sprememba trdote ležišča namreč še nikoli ni bila tako enostavna: ležišče preprosto obrnete na tisto stran, ki vam bolj ustreza (na mehkejšo ali tršo stran).

Dvojno jedro je ovito s transparentno notranjo prevleko, ki ščiti jedro, medtem ko ga obračate ali ko je prevleka v pranju.

Ločeno jedro pri zakonskih ležiščih

Ločeno jedro, od širine ležišča 140 cm dalje, omogoča, da vsak od partnerjev na skupnem ležišču prilagodi podporo svojim potrebam.

Zakonska ležišča (širša od 140 cm) so sestavljena iz 2 ločenih jeder in enotne prevleke, zato si lahko vsak od zakoncev nastavi trdoto po svoji meri. Ločeno jedro je idealna rešitev za pare, ki imajo različne potrebe glede trdote ležišča, kljub temu pa želijo spati na enem ležišču.

Z zadovoljitvijo različnih želja zakonca tudi prihranita pri nakupu.

Ločeno jedro pa ima še eno prednost - vibracije se pri premikanju partnerja ne prenašajo na vašo stran ležišča, obenem pa zaradi enotne prevleke ne prihaja do neprijetnega razmika med ležiščema.

Zato boste mirno spali, četudi se bo vaš partner med spanjem obračal.

Kako deluje?

3-conska podpora za vrhunsko udobje

Visokokakovostna napredna pena Ecocell® z elastično in celično strukturo omogoča prilagodljivo podporo in stalno kroženje zraka.

Jedro ležišča je razdeljeno na glavne 3 cone, ki trem najpomembnejšim delom telesa (predel ramen in hrbta, ledvic in medenice ter nog) zagotavlja različno podporo – ravno tako, kot jo posamezen predel potrebuje za nemoteno regeneracijo telesa.

Ker 3 cone optimalno podpirajo telo, je hrbtenica med spanjem sproščena, neobremenjena in postavljena v pravilen položaj. Zaradi tega med spanjem ne boste čutili nobenega pritiskanja in tiščanja, temveč samo udobno razvajanje.

Karbonska vlakna za zaščito pred negativnimi vplivi statike

Ali veste, da sta razdražljivost in slaba volja lahko posledica elektromagnetnih sevanj v vašem domu? Gospodinjski aparati, telekomunikacijske in podobne naprave s sevanjem povzročijo kopičenje statične elektrike v človeškem telesu, kar lahko negativno vpliva na naše počutje.

Karbonska vlakna absorbirajo škodljivo sevanje in ga preusmerijo iz ležišča. S tem pomagajo izničiti napetosti v telesu in blažiti stres.

Ravno z namenom povečanja zaščite pred škodljivo statično elektriko, so v prevleko ležišča Carbon vtkana karbonska vlakna. Z njihovo pomočjo se boste lahko pred spanjem lažje sprostili, posledično pa tudi hitreje zaspali in mirneje spali.

Z zmanjševanjem statike pa se obenem zmanjšuje tudi nabiranje prašnih delcev na ležišču, ki so glavni povzročitelji moljev, pršic in alergij. Ležišče je zato posebej priporočljivo za alergike na prah in pršice.

Snemljiva prevleka za čisto spalno okolje

Ležišče ima kljub dvojnemu jedru, enojno prevleko z všitimi karbonskimi vlakni, ki jo lahko preprosto snamete in operete v pralnem stroju na 40° C.

Primerno za

Ležišče Carbon je primerno za:

 • vse, ki so občutljivi na prah in pršice ali imajo astmo
 • vse, ki zaradi pogoste izpostavljenosti stresu težje zaspijo
 • vse, ki jih statika moti ali želijo povečati antistatičen učinek v spalnici
 • vse ne glede na prevladujoč spalni položaj
 • vse, ki si želijo uporabljati izdelek iz 100% razgradljivih materialov.

Sestava izdelka

Jedro:

 • Dvojno jedro iz Ecocell® pene
 • Vsako jedro je: visoko 7 cm in razdeljeno na 3 cone
 • Skupna višina jedra: 14 cm.

Prevleka:

 • všita karbonska vlakna
 • opremljena z zadrgo, snemljiva in pralna v pralnem stroju
 • zaščitena s CleanEffect® zaščito
 • višina: 2 cm.

Vzdrževanje:

 • prevleko ležišča lahko operete na 40° C.

Višina ležišča je skupno 16 cm.

Nasvet:

Priporočamo tedensko zračenje ležišča in izpostavljanje svežemu zraku – pri tem posteljnino umaknemo. Na ta način je preprečen razvoj plesni in koncentracija vlažnosti.

Letvena podlaga naj bo istih dimenzij kot ležišče – na ta način se zagotavlja optimalna ventilacija in pravilna razporeditev teže.

Ob nakupu tega izdelka lahko dodatno prihranite!

club5 -20%Letvena podlaga Compact flex

Letvena podlaga Compact flex

Več informacij

89,90 €

Sledite nam na
DRUŽABNIH OMREŽJIH
Omogočamo plačilo preko
PayPal sistema

Naročite se na
E-REVIJO DORMEO

Naročite se na e-revijo Dormeo ter ekskluzivne ponudbe.

Studio Moderna, finančne in intelektualne storitve ter trgovina, d. o. o., Podvine 36, 1410 Zagorje ob Savi, matična številka: 5566975, davčna številka: SI-95400818, št. registrskega vložka: 1/5174/00, osnovni kapital: 1.260.724,42 EUR. Studio Moderna, d.o.o., je zavezanec za placilo davka na dodano vrednost.