Ta stran uporablja piškotke
S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši nakup, naprednejše funkcije in spletno analitiko. Ali dovolite nameščanje piškotkov na svojo napravo?
Dovolim uporabo piškotkov
Več informacij o piškotkih
tooltip after the triger
tooltip after the triger
Pokličite brezplačno na: 080 1810

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.

x
DormeoImate vprašanje? Kliknite tukaj.

Ponudba velja še:
[banner_timer]
Akcija je koncana!
Brezplačna e-revija

z zanimivimi članki, akcijami ...

Naročite se na e-revijo Dormeo in tedensko boste prejemali zanimive vsebine o zdravju, spanju, lepoti, prehrani in vse ekskluzivne ponudbe.
Varnost vaših podatkov je 100% zagotovljena!
Sledite nam na
DRUŽABNIH OMREŽJIH
Omogočamo plačilo preko
PayPal sistema

Ležišča Dormeo

Le s pravim ležiščem, ki vašemu telesu nudi ustrezno podporo in udobje, si zagotovite pogoje za optimalno regeneracijo telesa in duha. Zato ne sprejemajte kompromisov, kadar gre za nočni počitek, in zahtevajte najboljše. Izberite svoje ležišče Dormeo in se začnite zbujati spočiti, sproščeni in pripravljeni na vsakodnevne izzive. Dormeo ponuja pestro paleto ležišč. Izbirate lahko med ležišči, ki so nekoliko trša ali mehkejši. Razlikujejo se tudi po višini, številu con, materialu prevlek in še drugimi lastnostmi. Vsa ležišča Dormeo imajo higiensko zaščito CleanEffect, ki je dermatološko varna in dokazano varuje pred pršicami, bakterijami in neprijetnimi vonjavami. Tako ustvarja čistejše, sveže in bolj zdravo spalno okolje. Zato so ležišča Dormeo tudi priljubljena izbira alergikov in astmatikov. Ležišče Dormeo lahko, v kolikor ne bo izpolnilo vaših pričakovanj, vrnete v roku 30 ali 60 dni, mi pa vam ga zamenjamo ali vrnemo denar. Ob sočasnem nakupu ležišča in letvic pa dobite še podaljšano jamstvo na ležišče (od 10 do 15 let, odvisno od tega, katero ležišče izberete).

Studio Moderna, finančne in intelektualne storitve ter trgovina, d. o. o., Podvine 36, 1410 Zagorje ob Savi, matična številka: 5566975, davčna številka: SI-95400818, št. registrskega vložka: 1/5174/00, osnovni kapital: 1.260.724,42 EUR. Studio Moderna, d.o.o., je zavezanec za placilo davka na dodano vrednost.