V košarici nimate izdelkov.

Preizkusite

Posteljni okvir Millana

Millana posteljni okvir
Photos
  • Videi
  • Fotografije
Millana posteljni okvir Millana posteljni okvir Millana posteljni okvir Millana posteljni okvir Millana posteljni okvir Millana posteljni okvir Millana posteljni okvir Millana posteljni okvir Millana posteljni okvir Millana posteljni okvir Millana posteljni okvir
Posteljni okvir Millana

SKU: 99-1000070939

Posteljni okvir Dormeo Millana združuje sodoben italijanski slog in izjemno udobje, zato je popolna izbira za prav vsak slog spalnice. Ponuja čisto, moderno obliko in je na voljo v širokem naboru prekrasnih barv.
Posteljni okvir Millana

* Zahtevana polja

Od 299,90 € Navzgor od
284,91 € Klub 5*

Preverite kakšne možnosti plačila imate. Preverite tukaj >

Pokličite nas na: 080 10 15
Podatki o izdelku

Še malce več elegance za vašo spalnico!

Če veliko pozornosti namenite slogu svojega doma, potem zagotovo kar nekaj časa posvetite tudi izbiri popolnega pohištva. Posteljni okvir Dormeo Millana vam bo olajšal delo - njegove čiste, moderne linije namreč pristajajo prav vsakemu slogu in ustvarijo prelepe kombinacije z ostalo opremo vašega doma.

Obenem pa je posteljni okvir Dormeo Millana sposoben tudi sam povsem spremeniti videz vaše spalnice. V vaš dom bo pripeljal kanček italijanske elegance in ustvaril udobno, pomirjajoče spalno okolje vaših sanj.

Prelepe barve, ki dopolnijo vaš dom

Posteljni okvir Dormeo Millana je na voljo v 5 različnih barvah, zato boste zlahka našli pravo zase: izbirate lahko med rjavo-črno (wenge), divjo češnjo, belim hrastom, slonovino in belo barvo ter se obdate s svojimi najljubšimi odtenki.

Popolno udobje in absolutna tišina za odličen spanec

Posteljni okvir Dormeo Millana vam nudi udobje, ki ga potrebujete za dober nočni počitek. Če se ponoči pogosto zbujate zaradi zvokov, ki jih oddaja vaša postelja, lahko na to sedaj pozabite. Posteljni okvir Dormeo Millana ima namreč odlično zvočno zaščito, zato ne oddaja nobenih zvokov, niti ob obračanju in premetavanju.

Prihranite čas z enostavnim sestavljanjem in vzdrževanjem

Posteljni okvir Dormeo Millana je izjemno enostaven za sestavljanje, obenem pa komplet vsebuje vso orodje, ki ga boste potrebovali za sestavljanje, zato ne boste porabili veliko časa, prav tako pa vam ne bo treba čakati, da vam posteljo sestavi kdo drug. Takoj ko ga dobite, lahko začnete uživati v mirnem spancu.

Tudi vzdrževanje je nadvse enostavno: uporabite vlažno krpo in blago čistilo, na koncu pa posteljni okvir obrišite še s suho krpo.

Država porekla: Italija

Opomba: letvena podlaga ni vključena.

Primerne letvene podlage Dormeo:

  • Letvena podlaga Dormeo Trio Flex Slatted
  • Letvena podlaga Dormeo Compact Flex Slatted
  • Letvena podlaga Dormeo Silver Flex Slatted
Tehnične specifikacije
Dodatna Informacija Poleg 2-letnega jamčevanja za stvarne napake po Zakonu o varstvu potrošniku (Uradni list RS, št. 98/04 – uradno prečiščeno besedilo, 114/06 – ZUE, 126/07, 86/09, 78/11, 38/14 in 19/15) je potrošniku dana tudi prostovoljna garancija za dobo 2 let od nakupa.
Program Dormeo dnevna soba

Mnenja strank 0 mnenj

Kako bi ocenili ta izdelek? *

 
1 1 zvezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ocena
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.