Ležišče Golden Dreams

Photo
Video

Ležišče Golden dreams s 3-conskim jedrom iz Ecocell pene in prevleko iz spominske pene poskrbi za miren in udoben spanec vsako noč. Luksuzna zlata in antibakterijska vlakna v prevleki poskrbijo za zaščito ležišča pred pršicami in alergeni.

Več o darilu >

Ob nakupu ležišča v košarico dodajte izdelke v vrednosti do 50€, ki vam jih podarimo. Izbirate lahko iz kategorij vzglavniki, odeje in posteljnina.
Ležišče Golden Dreams
Od 185,90 € Navzgor od
Izberite možnost
Pokličite nas na: 080 10 15
 • Kratek opis
 • Podroben opis
 • Tehnične specifikacije
 • Prevzem v trgovini
 • Možnosti plačila
Kratek opis

Ležišče Golden dreams s 3-conskim jedrom iz Ecocell pene in prevleko iz spominske pene poskrbi za miren in udoben spanec vsako noč. Luksuzna zlata in antibakterijska vlakna v prevleki poskrbijo za zaščito ležišča pred pršicami in alergeni.

Več o darilu >

Preberite več
Podroben opis

Kvaliteten spanec je cenjen kot zlato

Spanje je izredno pomembno za dobro počutje, zdravje in splošno kakovost življenja. Omogoča, da se naše telo in duh skozi noč umirita in pripravita na nove izzive. Če naš spanec ne bi bil dovolj kvaliteten, ne bi mogli delovati, niti kvalitetno živeti. Pravilno ter kvalitetno spanje je zato en izmed najpomembnejših korakov za zdrav življenjski slog.

Za dosego tega, je ključno kvalitetno ležišče, izdelano iz vrhunskih materialov, ki omogočajo zračnost, podporo in udobje. Ležišče Golden Dreams vam bo zagotovilo prav to in še veliko več.

Naj bodo vaše noči mirne in udobne

Ležišče Golden Dreams je ustvarjeno iz podporne pene Ecocell® in prilagodljive spominske pene, ki skupaj zagotavljata popolno udobje in prilagoditev ležišča vašemu telesu med spanjem. Ležišče odlikuje tudi odstranljiva prevleka, ki je izdelana iz naravnih Tencel® vlaken in koži nudi mehek dotik, hkrati pa ohranja sveže in čisto spalno okolje.

Zaščitna prevleka s protibakterijsko zaščito

Da bi vaše ležišče ostalo čisto ter predvsem sveže, ležišče ob straneh odlikuje System AirX tkanina, ki omogoča nenehno cirkulacijo zraka. Ležišče je obdelano s CleanEffect® zaščito, ki zagotavlja popolno zaščito pred bakterijami, prašnimi delci in pršicami.

Glavne prednosti

 • 1 cm plast spominske pene, všite v zgornjo plast prevleke
 • Tkanina AirX System omogoča nenehno cirkulacijo zraka
 • Tencel® vlakna v prevleki ležišča
 • CleanEffect® zaščita pred bakterijami in pršicami
 • Odstranljiva in pralna prevleka
 • 3 cone udobja

Luksuzna prevleka in izjemna svežina

Ležišče Golden Dreams je na voljo v razkošni zlati, protibakterijski prevleki, ki nudi vrhunsko udobje in videz.

Visoko podporna pena Ecocell® s 3 conami udobja

Golden Dreams ležišče ima v svojem jedru podporno peno Ecocell®, ki zagotavlja odlično udobje. Trajno prilagodljiva pena s tridimenzionalno celično strukturo, omogoča učinkovito kroženje zraka in ponuja odlične točke prilagodljivosti. Elastičnost pene omogoča prilagodljivost oblike edinstvenim pozicijam vašega telesa med spanjem.

Svilnata in hipoalergena prevleka

Tencel® vlakna v prevleki zagotavljajo naravno protimikrobno, protibakterijsko in hipoalergeno zaščito, zato bo vaše ležišče vedno sveže in čisto. Tencel® vlakna so mehka kot svila, močna kot poliester, lahka kot pero, topla kot volna in absorbna kot bombaž. Prav tako vlakna zavirajo pojav bakterij, vam pa nudijo čisto in sveže spalno okolje, noč za nočjo.

Dodatna higiena je zagotovljena s popolnoma odstranljivo ter pralno prevleko – priporočamo profesionalno čiščenje, s čistili na vodni osnovi. Ležišče ima tudi notranjo zaščitno prevleko.

Odvaja vlago

System AirX, ki se nahaja ob straneh ležišča omogoča nenehno cirkulacijo zraka, zato bo ležišče suho in sveže.

Ležišče je obdelano s CleanEffect® zaščito, ki zagotavlja popolno zaščito pred bakterijami, prašnimi delci in pršicami.

 
Tehnične specifikacije
Antibakterijska prevleka Da
Bed Size Single Bed
Cone jedra 3
Jedro Ecocell® pena
Linija Dormeo Vitality
Material Ecocell® pena, Spominska pena
Podaljšano jamstvo 15 let
Pralna prevleka Da
Prevleka 30% lyocell (Tencel), 70% polyester, 1 cm spominske pene
Program Dormeo spanje
Spominska pena Da
Trdnost Srednje čvrsto
Višina 16 cm
Prevzem v trgovini

Pri določenih izdelkih vam ponujamo tudi osebni prevzem v naših poslovalnicah po celi Sloveniji. Ko boste vaše naročilo zaključevali, vam bo ponujena možnost izbire poslovalnice. V kolikor poslovalnice ne bo na seznamu, izdelka trenutno tam ni mogoče prevzeti.

Možnosti plačila

Kakšne so vaše možnosti plačila?

Izberite način plačila, ki vam najbolje ustreza. Lahko izbirate med naslednjimi možnostmi:

Plačilo ob povzetju

Naše izdelke lahko plačate s plačilom po povzetju. Tako plačilo je enostavno in hitro – predstavlja eno izmed najbolj preprostih oblik plačila.

Našemu svetovalcu boste ob dostavi izdelka preprosto plačali z gotovino in že boste lahko uživali v uporabi svojega izdelka! Pozanimajte se, nekatere izdelke tudi prevzamete v naših trgovinah.

Plačilo na obroke

Pri izbiri plačila izberite plačilo na obroke in izberete željeno število obrokov. Več informacij in informativni izračun prejmete ob povratnem klicu našega svetovalca.

V sodelovanju s podjetjem Summit Leasing Slovenija d.o.o., Flajšmanova 3, 1000 Ljubljana, vam omogočamo sklenitev hitrega potrošniškega kredita.

Kreditno pogodbo lahko sklenete za celotno vrednost nakupa do 3.000 EUR, lahko pa del kupnine plačate tudi z gotovino ali z drugimi plačilnimi sredstvi. Minimalni znesek kredita znaša 49,90 EUR, minimalni obrok pa 10 EUR.

Kredit lahko pridobi:

 • polnoletna fizična oseba, državljan Republike Slovenije, s stalnim prebivališčem v Sloveniji
 • redno zaposlen v Sloveniji
 • ali upokojen (prejema pokojnino v Sloveniji).

Če seštevek vašegaskupnega stanja dolga predhodno odobrenih kreditov in novim kreditom (pri Summit Leasingu) ne presega 400 EUR, lahko pridobite kredit le na osnovipredložitve osebnega dokumenta in davčne številke ter izpolnitve vloge, s katero potrjujete, da:

 • ste starejši od 21 let
 • ste lastnik nepremičnine v Republiki Sloveniji, kjer imate zadnja tri leta stalno prebivališče
 • imate odprt transakcijski račun pri banki v Sloveniji z veljavno debetno in/ali kreditno kartico
 • če ste zaposleni:
  • pri delodajalcu v Republiki Sloveniji za nedoločen čas ali za določen čas, pri čemer boste sklenili kreditno pogodbo, katere trajanje ne bo daljše od vaše zaposlitve za določen čas,
  • vaš zadnji priliv iz naslova plače znaša najmanj 500 EUR
 • če ste upokojeni:
  • vaš zadnji priliv iz naslova pokojnine znaša najmanj 400 EUR

Če ne izpolnjujete pogojev za pridobitev kredita do 400 EUR oz. če znesek vašegaskupnega stanja dolga predhodno odobrenih kreditov in novim kreditom znaša do 1.250 EUR poleg osebnega dokumenta in davčne številke potrebujete še:

 • če ste zaposleni:
  • zadnji bančni izpisek, ki ga prejmete na dom, ali internetni izpisek ali drug dokument, ki ga potrdi vaša banka in iz katerega je razviden priliv iz naslova vaše zadnje plače, pri čemer ta ne sme znašati manj kot 500 EUR,
  • če na izpisku ne piše PLAČA ali OSEBNI DOHODEK ali REDNO DELO ali SALA, predložite še plačilno listo,
  • če ste na porodniškem dopustu, predložite tudi originalno potrdilo delodajalca o zaposlitvi. Potrdilo ne sme biti starejše od 31 dni. Če ste zaposleni za določen čas, doba odplačevanja kredita ne sme presegati trajanja zaposlitve oz. je največ 12 mesecev.
 • če ste upokojeni:
  • zadnji bančni izpisek, ki ga prejmete na dom, ali internetni izpisek ali drug dokument, ki ga potrdi vaša banka in iz katerega je razviden priliv iz naslova vaše zadnje pokojnine, pri čemer ta ne sme znašati manj kot 400 EUR,
  • če na izpisku ne piše POKOJNINA ali ZPIZ ali PENZ, predložite še zadnje obvestilo ZPIZ-a.

Če vaša izpostavljenost skupaj z novim kreditom presega 1.250 EUR, predložite enako dokumentacijo, kot to velja za izpostavljenost do 1.250 EUR, pri čemer se ugotavlja vaša kreditna sposobnost. Osnova za določitev kreditne sposobnosti je priliv iz naslova vaše zadnje plače/pokojnine. Skupna mesečna obremenitev lahko znaša največ 40% osnove in jo sestavlja mesečna obveznost iz naslova novega kredita in morebitni drugi odtegljaji za plačilo iz pogodb o prodaji na obroke, kreditov in leasingov, ki so razvidni z bančnega izpiska. Pri tem mora biti izpolnjen tudi pogoj, da vam po odbitku vseh obveznosti ostane najmanj znesek v višini minimalne neto plače.

Samostojni podjetniki, osebe, ki opravljajo poklic kot samostojno dejavnost, kmetje, osebe, ki opravljajo javna dela, prejemajo avtorski honorar ali plačilo iz naslova pogodb o poslovodenju,
ne morejo pridobiti hitrega kredita.

Več informacij in informativni izračun prejmete ob povratnem klicu našega svetovalca.
Summit Leasing Slovenija si pridržuje pravico, da zavrne odobritev kredita brez obrazložitve.

Telefon: 01 548 3000 ali 01 548 3001 (od ponedeljka do četrtka od 8:00 do 16:00, v petek od 8:00 do 15:00)
Faks: 01 548 30 20
E-pošta: smkrediti@slsi.si

Plačilo s kreditno kartico na obroke (American Express)

Da bi bilo plačilo čim bolj enostavno, vam omogočamo, da izbrane izdelke plačate tudi s plačilno kartico American Express. V tem primeru vam nudimo plačilo od 2 do 6 obrokov.

Ob prejetju naročila z obročnim plačilom, vas bo kontaktiral naš agent/ka za zaključek naročila.

Če potrebujete kakršno koli nadaljnjo pomoč v zvezi z vašim naročilom, ne odlašajte in nam pošljite e-sporočilo ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko:

 • za Top Shop na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Dormeo na dormeo@studio-moderna.com ali na 080 10 15.
 • za Delimano na info@delimano.si ali na 080 14 74.
 • za Wellneo na info@wellneo.si ali na 080 27 73.
 • za Kosmodisk na kosmodisk@studio-moderna.com ali na 080 10 91.
 • za Shark na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Walkmaxx na info@walkmaxx.si ali na 080 88 67.
 • za LiveActive na info@LiveActive.si ali na 080 11 62.

Plačilo s kreditno kartico na obroke (Diners)

Da bi bilo plačilo čim bolj enostavno, vam omogočamo, da izbrane izdelke plačate tudi s plačilno kartico Diners. V tem primeru vam nudimo plačilo do 24 obrokov.
Ob prejetju naročila z obročnim plačilom, vas bo kontaktiral naš agent/ka za zaključek naročila.

Če potrebujete kakršno koli nadaljnjo pomoč v zvezi z vašim naročilom, ne odlašajte in nam pošljite e-sporočilo ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko:

 • za Top Shop na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Dormeo na dormeo@studio-moderna.com ali na 080 10 15.
 • za Delimano na info@delimano.si ali na 080 14 74.
 • za Wellneo na info@wellneo.si ali na 080 27 73.
 • za Kosmodisk na kosmodisk@studio-moderna.com ali na 080 10 91.
 • za Shark na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Walkmaxx na info@walkmaxx.si ali na 080 88 67.
 • za LiveActive na info@LiveActive.si ali na 080 11 62.

Plačilo s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA_electron, Maestro ali Activa

Naročeno blago lahko plačate tudi s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA-Electron ali Activa.

Za izvedbo plačila boste preusmerjeni na spletno stran sistema MegaPOS na kateri boste morali v obrazec vpisati števiko kartice ter ostale zahtevane podatke.

Plačevanje s plačilnimi karticami v spletni trgovini Top Shop je popolnoma varno. Za varnost smo poskrbeli z vsemi najsodobnejšimi ukrepi za varovanje vaših zaupnih podatkov. Pri plačevanju s plačilno kartico vas sistem za izvedbo plačila začasno preusmeri na posebno stran za plačevanje, kjer so vsi podatki še dodatno zaščiteni z uporabo tehnologije SSL in 128-bitnim kodirnim ključem.

Vse vaše podatke, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa, skrbno hranimo in jih v nobenem primeru ne posredujemo katerikoli tretji osebi.

Mnenja strank 0 mnenj

Kako bi ocenili ta izdelek? *

1 1 zvezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.