V košarici nimate izdelkov.

Preizkusite
  • 15-dnevni odstop od nakupa
  • 100% varen nakup
  • Nakup na obroke

Dvižni posteljni okvir Lift&Store Lettia

Lettia dvižni posteljni okvir Lift&Store
Photos
  • Videi
  • Fotografije
Lettia dvižni posteljni okvir Lift&Store Lettia dvižni posteljni okvir Lift&Store Lettia dvižni posteljni okvir Lift&Store Lettia dvižni posteljni okvir Lift&Store Lettia dvižni posteljni okvir Lift&Store Lettia dvižni posteljni okvir Lift&Store Lettia dvižni posteljni okvir Lift&Store Lettia dvižni posteljni okvir Lift&Store Lettia dvižni posteljni okvir Lift&Store Lettia dvižni posteljni okvir Lift&Store Lettia dvižni posteljni okvir Lift&Store Lettia dvižni posteljni okvir Lift&Store Lettia dvižni posteljni okvir Lift&Store Lettia dvižni posteljni okvir Lift&Store
Dvižni posteljni okvir Lift&Store Lettia

SKU: 99-1000070945

Posteljni okvir Dormeo Lettia Lift&Store je popolna izbira za vse, ki v svoji spalnici potrebujejo več prostora za shranjevanje. Združuje moderen italijanski slog, izjemno udobje in enostavno multi-funkcionalno rabo.

* Zahtevana polja

Od 599,90 € Navzgor od
Brezplačna dostava

Dostava na dom ali osebni prevzem? Preverite možnosti

Preverite kakšne možnosti plačila imate. Preverite možnosti

Pokličite nas na: 080 10 15
Podatki o izdelku

Popolna rešitev za več prostora za shranjevanje

Prostora za shranjevanje ni nikoli preveč - in ne glede na to, koliko ga imate, vam ga vedno zmanjkuje. Debele zimske odeje, oblačila za smučanje in dodaten komplet vzglavnikov, ki ga hranite za vsak primer - vse to zavzame veliko prostora.

Posteljni okvir Dormeo Lettia Lift&Store vključuje sistem Dvigni & shrani, ki je odlična rešitev, če v svojem domu potrebujete več prostora za shranjevanje. Sistem z enostavno uporabo, ki je lahek za dvigovanje, vam omogoča hiter in lahek dostop do prostora za shranjevanje pod posteljo, ki je popoln za shranjevanje večjih predmetov in stvari, ki jih trenutno ne potrebujete.

Uživajte v mirni, tihi noči - vsako noč

Posteljni okvir Dormeo Lettia Lift&Store je izjemno tih in ponoči ne povzroča nobenih zvokov, niti takrat, ko se vi ali vaš partner premetavate in obračate. Enako velja tudi za sistem Dvigni & shrani; ima namreč posebne blazinice, ki povsem zadušijo vse zvoke in zagotovijo miren spanec.

Eleganten in udoben dodatek slogu vsake spalnice

Posteljni okvir Dormeo Lettia Lift&Store ponuja eleganten okvir z rahlo ukrivljeno vzglavno stranico, zato je izjemno udoben in popoln za vse, ki veliko časa preživijo v postelji, kjer berejo ali gledajo TV.

Če veliko pozornosti namenjate slogu, vas bo posteljni okvir Dormeo Lettia Lift&Store zagotovo navdušil. S svojo elegantno, moderno obliko in prelepim naborom barv se namreč popolno ujema s slogom vsake spalnice. Izbirate lahko med rjavo-črno (wenge), divjo češnjo, belim hrastom, slonovino in belo barvo ter ustvarite popolno barvno shemo za svoj dom.

Država porekla: Italija

Opomba: letvena podlaga ni vključena.

Primerne letvene podlage Dormeo:

  • Letvena podlaga Dormeo Trio Flex Slatted
  • Letvena podlaga Dormeo Compact Flex Slatted
  • Letvena podlaga Dormeo Silver Flex Slatted
Tehnične specifikacije
Dodatna Informacija Poleg 2-letnega jamčevanja za stvarne napake po Zakonu o varstvu potrošniku (Uradni list RS, št. 98/04 – uradno prečiščeno besedilo, 114/06 – ZUE, 126/07, 86/09, 78/11, 38/14 in 19/15) je potrošniku dana tudi prostovoljna garancija za dobo 2 let od nakupa.
Program Dormeo dnevna soba

Mnenja strank 0 mnenj

Kako bi ocenili ta izdelek? *

 
1 1 zvezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ocena
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.