V košarici nimate izdelkov.

Preizkusite

Posteljni okvir Lettia

Lettia posteljni okvir
Photos
  • Videi
  • Fotografije
Lettia posteljni okvir Lettia posteljni okvir Lettia posteljni okvir Lettia posteljni okvir Lettia posteljni okvir Lettia posteljni okvir Lettia posteljni okvir Lettia posteljni okvir Lettia posteljni okvir Lettia posteljni okvir Lettia posteljni okvir
Posteljni okvir Lettia

SKU: 99-1000070944

Posteljni okvir Dormeo Lettia je eleganten posteljni okvir, ki bo v vašo spalnico prinesel pridih italijanskega sloga. Prekrasne barve se ujemajo z opremo v vaši spalnici, rahlo ukrivljena vzglavna stranica pa zagotavlja popolno udobje.
Posteljni okvir Lettia

* Zahtevana polja

Od 399,90 € Navzgor od
379,91 € Klub 5*
Brezplačna dostava

Preverite kakšne možnosti plačila imate. Preverite tukaj >

Pokličite nas na: 080 10 15
Podatki o izdelku

Prekrasen, eleganten posteljni okvir za moderno spalnico

Posteljni okvir Dormeo Lettia vas bo navdušil s svojim elegantnim, modernim italijanskim videzom, ki je popolna izbira za vsako spalnico. Če želite uživati v odličnem nočnem spancu in obenem polepšati videz svoje spalnice, je posteljni okvir Dormeo Lettia zagotovo pravi za to.

Izbirajte med naborom barv, ki se lepo ujemajo z opremo vaše spalnice

Posteljni okvir Dormeo Lettia je na voljo v 5 prelepih barvah, zato boste zagotovo našli tisto, ki se najbolje ujema z vašo spalnico. Izbirajte med rjavo-črno (wenge), divjo češnjo, belim hrastom, slonovino in belo barvo ter ustvarite popoln videz svojega varnega zatočišča.

Izjemno udobje in popolnoma nobenega hrupa

Posteljni okvir Dormeo Lettia ponuja rahlo ukrivljeno vzglavno stranico, ki je izjemno udobna in odlična izbira za vse, ki v postelji radi berejo. Izdelan je iz masivnih vezanih plošč z zaobljenimi robovi, zato predstavlja varno in elegantno izbiro.

Če cenite mir in tišino, boste s posteljnim okvirom Dormeo Lettia lahko brez skrbi. Okvir namreč ne škripa ali oddaja drugih zvokov, zato se odslej ne boste več nenehno zbujali sredi noči, ko se boste morali vi ali vaš partner obrniti.

Enostavno vzdrževanje in izjemno hitro sestavljanje

V posteljni okvir se boste zagotovo zaljubili takoj, ko se prvič uležete v posteljo - kar ne bo trajalo dolgo, saj je posteljni okvir Dormeo Lettia izjemno enostaven za sestavljanje. Prav vsa orodja, ki jih potrebujete za sestavljanje tega posteljnega okvirja, so vključena v komplet, zato si vam orodja ne bo treba izposojati od soseda ali celo kupovati.

Posteljni okvir Dormeo Lettia je tudi izjemno enostaven za vzdrževanje, kar vam bo prihranilo ogromno časa. Ko boste želeli očistiti posteljni okvir, preprosto uporabite vlažno krpo in nežno čistilo, nato pa okvir še osušite s čisto krpo.

Država porekla: Italija

Opomba: letvena podlaga ni vključena.

Primerne letvene podlage Dormeo:

  • Letvena podlaga Dormeo Trio Flex Slatted
  • Letvena podlaga Dormeo Compact Flex Slatted
  • Letvena podlaga Dormeo Silver Flex Slatted

Navodila za sestavljanje posteljnega okvirja

Tehnične specifikacije
Dodatna Informacija Poleg 2-letnega jamčevanja za stvarne napake po Zakonu o varstvu potrošniku (Uradni list RS, št. 98/04 – uradno prečiščeno besedilo, 114/06 – ZUE, 126/07, 86/09, 78/11, 38/14 in 19/15) je potrošniku dana tudi prostovoljna garancija za dobo 2 let od nakupa.
Program Dormeo dnevna soba

Mnenja strank 0 mnenj

Kako bi ocenili ta izdelek? *

 
1 1 zvezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ocena
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.