V košarici nimate izdelkov.

Preizkusite
  • 15-dnevni odstop od nakupa
  • 100% varen nakup
  • Nakup na obroke

Vlažilnik zraka z razpršilcem arom 1001 Night

1001 Night Vlažilnik zraka z razpršilcem arom
Photos
  • Videi
  • Fotografije
1001 Night Vlažilnik zraka z razpršilcem arom 1001 Night Vlažilnik zraka z razpršilcem arom 1001 Night Vlažilnik zraka z razpršilcem arom 1001 Night Vlažilnik zraka z razpršilcem arom 1001 Night Vlažilnik zraka z razpršilcem arom
Vlažilnik zraka z razpršilcem arom 1001 Night

Št. ID: 106021706 | SKU: 1000130311

Vlažilnik zraka z velikim rezervoarjem za vodo nudi nadziranje nastavitev vlage na dotik in deluje izjemno tiho. Eleganten, kompakten in prenosljiv dizajn z avtomatsko zaščito za izklop je idealna izbira za moderen dom.
74,90 €

Dostava na dom ali osebni prevzem? Preverite možnosti

Preverite kakšne možnosti plačila imate. Preverite možnosti

Želite izdelku dodati podaljšano jamstvo?
Dodaj podaljšano jamstvo
2 leti (9,90 €) 3 leta (13,90 €)
Pokličite nas na: 080 10 15
Podatki o izdelku

Zagotovite svoji družini bolj zdravo notranje okolje

Vlažilnik zraka z razpršilcem arom, del nove in inovativne kolekcije 1001 noč, je oblikovan z mislijo na zdravje vaše družine in doma.

Zagotovo veste, da relativna vlažnost zraka vpliva na to, kako udobno se počutimo v svojem domu. Če je zrak presuh, lahko to povzroča suho kožo, suho grlo, razdražen nos, zamašitev sinusov, suh kašelj in razpokane ustnice.

Zaščitite svoj dom pred razpokanim in škripajočim lesom

Nizka vlažnost lahko tudi izsuši les v zidovih in tleh vašega doma, kar posledično vodi do škripajočih tal in razpok v stenah. To se pogosto dogaja predvsem v suhih zimskih mesecih, pa tudi v poletnih, če uporabljate klimatsko napravo.

2v1 vlažilnik z razpršilcem arome

Vlažilnik zraka z razpršilcem arom Dormeo 1001 noč deluje na dva načina: poveča vlažnost v vašem domu in razprši aromo. Preprosto zmešajte nekaj kapljic svoje najljubše tekoče parfumske arome z esencialnimi olji ter izkusite moč sprostitvenih ali poživljajočih vonjev, ki pobožajo vašo dušo. Le globoko dihajte, sprostite se in uživajte.

Vlažilnik zraka z razpršilcem arom Dormeo 1001 noč je del kolekcije 1001 noč, zato se popolno prilega ostalim izdelkom kolekcije:

posteljnina, jogi rjuha, brisače, anatomska prevleka za vzglavnik, 3v1 odeja/pregrinjalo, copati, preproga, zavese, zložljiva škatla, blazina, masažna blazina in svetilka.

Izberite raven vlažnosti z dotikom

Za povišanje stopnje vlažnosti v posamezni sobi ali v celem domu preprosto izberite želeno raven vlažnosti s pomočjo upravljanja na dotik. Ljudje imamo različne želje in okuse, vendar pa relativna vlažnost, ki dosega 45 odstotkov, velja za optimalno izbiro za zdravje in udobje v zaprtih prostorih.

Dodajte vonj mete, agrumov ali sivke

Uporabite razpršilec arom in izkusite zdravilno moč zelišč s poživljajočimi vonji, kot sta meta ali agrumi, ki vam podarijo nov odmerek energije, ali pa izberite pomirjajoč vonj sivke za sprostitev.

Tiho delovanje in vse potrebne lastnosti

Vlažilnik zraka z razpršilcem arom 1001 noč je oblikovan tako, da zaduši zvok, ki nastaja med delovanjem. Vsebuje tudi avtomatsko zaščito za izklop, ki onemogoča delovanje, ko zmanjka vode, in enostaven sistem upravljanja na dotik.

Čudovito kompakten in eleganten dizajn

Vlažilnik je elegantenkompaktenlahek in prenosljiv, zato predstavlja tih, a privlačen dodatek vsakemu modernemu domu.

Vlažilnik zraka z razpršilcem arom Dormeo 1001 noč je enostaven za uporabo in čiščenje.

Tehnične specifikacije
Dodatna Informacija Ocenjena moč: 20 W; Pokrita površina: 25 m2; Glasnost: < 35 dB; Kabel: 140 cm; Čas delovanje ob polnem rezervoarju: 9 ur
Dodatne funkcije Avtomatska zaščita za izklop z opozarjanjem z LED lučko, ko zmanjka vode.
Mere Kapaciteta rezervoarja za vodo: 1,80 l; Kapaciteta vlage: > 180 ml/uro
Program Dormeo dnevna soba
Trgovine, kjer lahko izdelke prevzamete

Mnenja strank 0 mnenj

Kako bi ocenili ta izdelek? *

 
1 1 zvezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ocena
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.