V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Sanje o kači - najpogostejši sanjski simbol

... ki je bila stalno okoli mene. Nisem se je bala, ker sem nekako vedela, da mi ne bo nič hudega naredila.  

Pozdravljeni! Sanjala sem o debeli rumeni kači, ki je bila stalno okoli mene. Nisem se je bala, ker sem nekako vedela, da mi ne bo nič hudega naredila, vseeno pa sem jo držala na distanci od sebe, vedno sem jo prijela za vrat, ko je prišla bliže.

Na koncu sem jo premočno stisnila za vrat, da se ji je glava skoraj odlomila ... in bilo mi je žal, ker je nisem hotela zares poškodovati. Potem sem se zbudila.

Prejeto 6. novembra 2009

Sonja, pozdravljeni,

sanje o kačah smo v Dormeu že večkrat razložili. Zelo pogosto se pojavljajo, saj simbol kače predstavlja nevarnega, zlobnega, škodoželjnega človeka, ki jih verjetno ne manjka v življenju nobenega človeka. Za več povezav do naših prejšnjih razlag kliknite tukaj, razmislite pa, zakaj svoje kače v sanjah niste želeli poškodovati.

Je to simbol, da je vaša kača bolj nedolžna kot se vam zdi oz. si ne upate spopasti z njo? Po vsej verjetnosti je zlobna oseba v vašem življenju brez prave moči, da bi vam škodovala, zato se je niste zares bali. Je pa res, da je ta kača vedno okoli vas in vas ne pusti pri miru. Očitno z vami preživi zelo veliko časa, zato razmislite, na katerem področju vam hočejo škoditi.

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.